WINECULTURE

Показано 121–127 із 127

  • Вино Ventoux Rouge

    655 грн. Availability: В наявності

    La Petite tour є торговою частиною Domaine Tour Saint-Michel у Шатонеф-дю-Пап. Під цією назвою сім’я Fabre пропонує нам Cairanne і цей Ventoux, який ми, у свою чергу, пропонуємо вам.
    Кюве, зосереджене перш за все на фруктах, але також із характером завдяки Каріньяну, який пробуджує щедрість домінуючого Гренашу.
    Вино рубінового кольору, з фіолетово-ліловими відтінками, виглядає насиченим у склі.
    Вино представляє в ароматі ноти дуже стиглих фруктів, малини, вишні, а також ноти спецій, шкіри, завдяки Каріньяну.
    Смак м’який та фруктовий, в післясмаці відчувається свіжість та нотки перцю.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’ясо на грилі, м’якими сирами та нарізками.
    Рекомендовано споживати при температурі 16°C.

  • Вино Zweigelt PP

    475 грн. Availability: В наявності

    Вино Zweigelt PP виготовлено з винограду Цвайгельт, та походить з Бургенланду, що знахоться на сході Австрії. Витримка в сталевому чані- 6 місяців.

    Опис:
    Має червоно-бордовий колір.  Аромат ніжний та фруктовий, приємно солодкуватий. Смак насичений, відчуваються ноти підв’яленоі вишні та журавлини.

    Гастрономія:

    Чудово смакує з закусками з м’яса, копченою рибою, пастою, сирами.
    Рекомендовано подавати при температурі 13-16°C.

  • Вино ігристе Prosecco DOC Treviso Spumante Extra Dry

    545 грн. Availability: В наявності

    Prosecco Scolari Extra Dry має cвіжий, фруктовий аромат, що нагадує квіти акації, дикої яблуні, гірського меду та має приємний, витончений солодкавий смак.
    Чудово смакує як аперитив, а також до легких страв з морепродуктів.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Колоніст Каберне

    315 грн. Availability: В наявності

    Каберне “Колоніст” виготовлено з винограду сорту Каберне-Совіньйон власних плантацій сімейної виноробні Плачкових. Даний сорт був посаджений одним з перших на виноробні, тому вік лози вже перейшов 10-ти річний рубіж.

    Каберне “Колоніст” насичене рубінового кольору, володіє багатогранним, з домінуючими тонами витримки, ароматом, нотами ожини, шовковиці, чорної смородини. При витримці вина в дубових бочках в ароматі вина розвиваються ванільні тони, а при витримці в пляшках – чорні та червоні ягоди набувають аромати сухофруктів і джему.

    Каберне “Колоніст”  має збалансований та гармонійний смак з помірними танінами й багатим посмаком.

    Каберне не тільки вважається королем сухих червоних вин, воно може стати головним напоєм на Вашому застіллі. Каберне ідеально поєднується зі складаними важкими, жирними стравами. Стандартним й, звичайно, безпрограшним гастрономічним поєднанням є класичний стейк з червоного м’яса. Завдяки повнотілості вина, воно може впоратися з досить жирними стравами, наприклад, вершковим соусом, поданим до м’яса. Також, Каберне, завдяки високій кислотності, створить гарний гастрономічний союз зі свининою або бараниною.

  • Вино Колоніст Мерло

    305 грн. Availability: Out of Stock

    Мерло «Колоніст» виготовлено з винограду сорту Мерло власних плантацій української сімейної виноробні «Колоніст» за класичною технологією та витримкою протягом 9 місяців у французьких барріках (дубова бочка для витримки вина об’ємом 225л) зі столітнього дуба.

    Розташування виноградних плантацій виноробні «Колоніст» в унікальному та вигідному для українського виноробства регіоні – Придунайська Бессарабія, унікальні ґрунт і клімат регіону дозволяє «Колоністу» отримувати врожай винограду найвищої якості, що є основою виноробства. Важливим фактором якісного винограду є розташування виноградників на берегах найбільшого прісноводного озера в Україні – Ялпуг. А постійний контроль над технологічним процесом і технічне оснащення виноробні дозволяє говорити про високі результати за якістю та котирування вина на ринках України та Європи.

     

    Смак: збалансований, м`який, помірно танінний, з тривалим ванільним післясмаком.

    Аромат: багатогранний, з тонами вишні та ягід ожини, м`яко обсмажених кавових зерен, ванільним та відтінками в`ялених фруктів.

    Потенціал витримки в пляшці: 5-7 років від року врожаю

    Температура подачі: від +16 до +18 °С

    Читати далі
  • Вино Колоніст Одеське біле (Сухолиманське)

    315 грн. Availability: Out of Stock

    Освіжаюче вино світло-золотавого кольору демонструє плодовий аромат з тонами груші та квітів, легкими нотами мускату. Має гармонійний смак з нотами дині, білої сливи та приємною кислотністю в післясмаку.
    Це вино відмінно поєднується з легкими сирами й салатами, а також може виступати в якості аперитиву до різноманітних страв. Виноград вирощується в Придунайській Бессарабії (південно-західна частина Одеської області).

    Смак: гармонійний, з тонами лайму, лічі та мускату, з нотами айви й легкою кислотністю в післясмаку.

    Аромат: насыщенный, плодовый, с тонами белой сливы, банана, груши и цветов, легкими нотами лесного ореха.

    Читати далі
  • Портвейн Dow’s Fine Ruby Port

    420 грн. Availability: Out of Stock

    Навіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.

    Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.

    Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.

    У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
    2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.

    Читати далі
Shopping cart close