WINECULTURE

Показано 106–120 із 127

  • Вино Shabo Limited Edition Ркацителі-Шардоне за кахетинською технологією

    540 грн. Availability: В наявності

    Лімітована колекція тихих вин orange-wine створена за унікальною для всього світу багатовіковою грузинською технологією виготовлення вина – кахетинською, коли бродіння і витримка проходять на м’яззі у глиняних амфорах «квеврі».

    Ця технологія створення вина чи не найстарша у світі – їй близько 8 тисяч років.

    Вона не має аналогів та внесена до переліку нематеріальних культурних спадщин ЮНЕСКО.

    На сьогодні виробництво квеврі займаються одиниці, як правило, сімейні династії Грузії, які передають із покоління в покоління свій рецепт створення цих спеціальних “амфор”.

    Одна з таких династій ремісників Кбілашвілі (що мешкають у Телавському районі) робили квеврі для SHABO.

    Компанія привезла до України 15 квеврі, об’ємом 1400 і 2000 літрів, і встановила їх у Винному домі SHABO.

    В кожній такій конусоподібній амфорі, яка знаходиться під землею, протягом 5 місяців відбувається процес мацерації й витримки на м’яззі.

    При настоюванні на м’яззі вино набуває яскраво-бурштинового кольору і насичується антиоксидантами та вітамінами, що містяться у твердих частинках винограду.

    Також вино проходить додаткову пляшкову витримку.

    На всіх етапах виробництва контроль якості здійснюють кращі експерти з Грузії.

    Аромат: ноти сухофруктів, сушеного абрикоса, тютюну, чорного чаю. Також відчутні квіткові ноти, властиві сортовій ароматиці Шардоне
    Смак: округлий, потужний, з виразними танінами. Тривалий посмак.
  • Вино Shabo Reserve Chardonnay

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).
    Аромат
    Домінує аромат персика та абрикоса, відчутні ноти обліпихи, цитруса, білої черешні та елегантні тони витримки
    Смак
    Свіжий, округлий, тривалий, з фруктовими нотами
  • Вино Shabo Reserve Telti-Kuruk

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).

    Вино створене з українського автохтонного сорту винограду Тельті-Курук.

    Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України.

    Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі.

    Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому.

    І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.).

    В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га.

    А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.

    Аромат: тонкий аромат акації, липи та яскраво виражений аромат стиглої айви

    Смак: смак свіжий, округлий, ідеально збалансований з тривалим посмаком
  • Вино Soalheiro Alvarihno – Granit

    685 грн. Availability: В наявності

    SOALHEIRO GRANIT – виробляється з винограду сорту Альваріньо з певної селекції невеликих виноградників, посаджених у гранітному ґрунті. Сьогодні ці виноградники розташовані на висоті близько 400 метрів над рівнем моря в субрегіоні Монсан і Мельгасу. Зі збільшенням висоти над рівнем моря фруктові характеристики Alvarinho змінюються більшою кислотністю та мінеральними нотами. Ділянки вибираються через мінеральні та менш родючі якості ґрунту, через що коріння виноградної лози Альваріньйо пускають коріння глибоко в гірські схили, щоб знайти поживні речовини.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.

    Смакові нотки:
    Вино має яскравий, лимонно-жовтий колір, демонструючи елегантні аромати з більшою кількістю мінеральних нот. Смак хрусткий, сухий і стійкий, з більш землистими і кам’янистими відтінками. У смаку є відчуття солоності, що відображає вплив гранітних ґрунтів на Альваріньо.

    Поєднання з їжею:
    Завдяки мінеральним смакам і підбадьорливій кислинці Soalheiro Granit особливо доповнює страви середземноморської кухні, такі як морепродукти, риба на грилі або запечена в духовці жирна риба. Він також добре поєднується з білим і копченим м’ясом, зрілими сирами або делікатними азіатськими стравами, такими як суші чи дамплінгами.

  • Вино Soalheiro Alvarihno (CLÁSSICO)

    670 грн. Availability: В наявності

    Soalheiro Alvarinho має прізвисько «Clássico», оскільки це було перше вино, вироблене родиною ще в 1982 році.
    З тих пір воно залишається нашим найбільш класичним стилем односортового Alvarinho, з ароматною свіжістю, інтенсивним смаком і незвичайна еволюція в пляшці – це вино, яке підходить до будь-якої події!
    Виноград збирають вручну. Між пресуванням і бродінням сусло освітлюється при низькій температурі. Вино бродить у нержавіючій сталі та дозріває на дрібному осаді перед розливом у пляшки.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.
    Дане вино стане чудовим аперитивом або доповнить ваші закуски.

    Смакові нотки:
    Soalheiro Alvarinho має яскравий лимонно-жовтий колір. Це вино відрізняється свіжим і елегантним ароматом, що розкриває складність аромату сорту Альваріньо. Аромат має інтенсивні тропічні та мінеральні ноти, які ідеально балансують з кислинкою та помірним вмістом алкоголю.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино стане чудовим аперитивом або доповнить ваші закуски. Воно чудово поєднується з такими продуктами, як морепродукти, риба на грилі, біле м’ясо, зрілі сири, копченості, а також страви азіатської та середземноморської кухні.

  • Вино Soalheiro Alvarihno Loureiro – Allo

    410 грн. Availability: В наявності

    Виногради Альваріньйо та Лурейро, висаджені на гранітних ґрунтах, походять із терруарів, ідеальних для їхнього вирощування.
    Виноградники Лурейро мають атлантичний вплив, де температурний діапазон відносно низький, що зберігає квітковий характер сорту.
    На відміну від цього, виноград Alvarinho походить із внутрішнього регіону, захищеного горами Монсан та Мелгасу, що призводить до домінування ароматів тропічних фруктів.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.

    Смакові нотки:
    Вино має жовте і сріблясто-яскраве забарвлення. У цьому купажі Альваріньо, насичений тропічними фруктами, контрастує з Лурейро, квітковим та ніжним, у результаті чого виходить живе, але елегантне біле вино. Помірно низький вміст алкоголю сприяє збалансованості вина.

    Поєднання з їжею:
    ALLO ідеально підходить як «вино на келих» або як аперитив, ідеальний для сонячного дня. Він також чудово поєднується з морепродуктами, рибою на грилі, білим м’ясом, зрілими сирами, копченостями чи стравами азійської та середземноморської кухні.

  • Вино Soalheiro Rose – Alvarihno Pinot Noir

    695 грн. Availability: В наявності

    Вино завдячує своїй стійкості Піно Нуар і своєю елегантністю Альваріньо. Soalheiro Mineral Rosé може похвалитися мінеральністю та помірним вмістом алкоголю, без інтенсивної солодкості, яка часто асоціюється з трояндами.
    Це ідеальний компаньйон на будь-який випадок — сам по собі, у барі, до та після їжі або в парі з основною стравою.
    Soalheiro Mineral Rosé поєднує не лише два сорти винограду, а й два унікальні терруари в нашому регіоні. Альваріньо походить із високогірних ділянок у Монсао та Мельгасу, де вони захищені від впливів океану. Піно Нуар виробляється з виноградних лоз, розташованих в атлантичному районі регіону Мінью. Своєю вражаючою мінеральністю вино завдячує гранітним ґрунтам, а також дивовижному способу, яким Піно Нуар адаптувався до впливів Атлантики, привносячи важливу свіжість.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.
    Це вино має ніжний світло-рожевий колір. Має водночас фруктовий і свіжий запах.
    Смак гострий з мінеральними нотками та інтенсивним ароматом.

    Поєднання з їжею:
    Soalheiro Mineral Rosé — чудовий аперитив, який ідеально підходить для вживання самостійно. Він чудово поєднується з легкими стравами, такими як салати, риба, молюски, а також стравами азіатської та середземноморської кухні.

  • Вино Sol de Mediterraneo

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Вино Anecoop Sol de Mediterraneo має приємний, фруктовий, свіжий та збалансовано солодкий смак, з нотками білих квітів та меду у присмаку. Аромат вина ніжний та яскравий, з тонами літніх квітів, цедри апельсина, стиглих абрикосів та липового кольору. Вино має солом’яно-золотистий колір.

    Виготовлено у Валенсії – це провінція, розташована в центрі сонячного східного узбережжя Іспанії, можливо, більш відома апельсинами та паельєю, ніж вином. Адміністративний центр Валенсії – однойменне місто, третій за величиною порт Іспанії та найбільший порт Середземномор’я. Закони DO Valencia контролюються місцевим Consejo Regulador (виноробним органом), заснованим у 1957 році.

    Виноробня: Anecoop S. Coop – великий кооператив, що поєднує 120 фермерських господарств. До складу цього сільськогосподарського холдингу входять переважно виробники фруктів (у більшості цитрусових) та овочів. Однак у кооперативі є й господарства, які займаються виробництвом та продажем вина. І хоча їх на частку припадає лише невелика частина загального обороту компанії, виноробство є найперспективнішим напрямом діяльності кооперативу. Компанія була утворена у 1975 році, а виробники вина почали приєднуватись у 1986 році. Сьогодні асортимент кооперативу представлений широкою лінійкою напоїв та вин як тихих, так і ігристих. Продукція Anecoop експортується до більш ніж 30 країн світу. Найбільші постачання вина припадають на Європу та США

    Вініфікація: ферментація сусла відбувається у сталевих резервуарах із суворим температурним контролем

    Температура подачі: 12-14 °С

    Читати далі
  • Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop

    1815 грн. Availability: В наявності

    Вино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.

    Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
    Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.

    Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.

  • Вино Sousa Lopes Reserva

    790 грн. Availability: В наявності

    Ручний збір врожаю в 50-літрових ящиках (приблизно 20 кг). Пресування винограду без плодоніжок, цілих ягід, природне відстоювання при 10ºC.
    Ферментація з суворим контролем температури, у бочках з французького дуба. Витримка в тих же бочках з дрібним осадом до утворення купажу. Легка фільтрація та холодна стабілізація перед розливом.

    Смакові нотки:
    Колір солом’яний та інтенсивний.
    Аромат квітки апельсина, що заграє з нотами абрикоса, імбиру та прянощів.
    Сухий смак з вершковим відтінком та ідеальний кислотний баланс є домінуючою нотою.

    Поєднання з їжею:
    Рекомендовано споживати м’яким овечим сиром, креветками каррі та запеченою рибою.
    Подавати при температурі від 12 до 14ºC.

  • Вино Stoic winery Dnipro Hills Pinot Blanc

    265 грн. Availability: В наявності

    Stoic Ukrainian winery це нова назва виробобні Prince Trubetskoi winery, в якій відбивається дух стійкості української нації. Спільно з Chateau Pinot Stoic Ukrainian winery створили винний бренд Dnipro Hills, що символізує нашу культуру та історію. Dnipro Hills Pinot Blanc – це вишукане вино для тих, хто шанує ніжність та аромат в келиху, його букет приголомшить вас з першого ковтка.

    Вино має ніжно-солом’яний колір, аромат свіжий, ноти груш та яблук, білих квітів.

    Прекрасно виступить в вигляді аперетиву або супроводжуючі легкі страви з білого м’яса та овочеві салати, сири.

  • Вино Stoic winery Dnipro Hills Riesling

    265 грн. Availability: Out of Stock

    Stoic Ukrainian winery це нова назва виробобні Prince Trubetskoi winery, в якій відбивається дух стійкості української нації. Спільно з Chateau Pinot Stoic Ukrainian winery створили винний бренд Dnipro Hills, що символізує нашу культуру та історію. Dnipro Hills Pinot Blanc – це вишукане вино для тих, хто шанує ніжність та аромат в келиху, його букет приголомшить вас з першого ковтка.

     

    Вино має ніжно-солом’яний колір, аромат свіжий, ноти лимону, персику  груш та яблук,  квітів.

    Прекрасно виступить в вигляді аперетиву або супроводжуючі легкі страви з риби, білого м’яса та овочеві салати, сири.

    Читати далі
  • Вино Tresor de Famille Bouey

    745 грн. Availability: В наявності

    Відчуйте Францію на кінчику язика зі смаком Мерло, Каберне Совіньон та Пті Вердо . Зі смачного пухкого винограду виробник Maison Bouey привіз його до виноробного регіону Бордо, щоб зробити смачні пляшки вина.
    Насолоджуючись цим вином, ви відчуваєте, що їдете через Францію – батьківщину найчудовіших винних підвалів у світі.

    Смакові нотки:
    Trésor de Famille Bouey має насичений рубіновий колір.
    Аромат складний і містить нотки стиглих червоних дрібних фруктів (вишня, ожина) з легкою пряністю.
    Смак шовковистий з тонкими танінами. Він закінчується приємним і довгим післясмаком фруктів і солодки.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з тушкованим м’ясом або смачними м’ясними стравами на грилі.
    Рекомендовано споживати при температурі 16-18°C.

  • Вино V by Secret Spot Branco

    485 грн. Availability: В наявності

    Вино V by Secret Spot Branco виготовлено з сортів Кодега де Ларіньо, Віозіньо та Арінто, родом з регіону Дору.

    При виготовлені використовувався ручний збір ягід, ферментація в нержавіючій сталі з контролем температури.

    Опис:
    Інтенсивний цитриновий колір, аромат м’який та тривалий, нагадує цитрусові та тропічні фрукти з легкими мінеральними нотами, вино має приємну кислотність та довгий, освіжаючий післясмак.

    Гастрономія:
    Добре поєднується з салатами з рибою, морепродуктами та білим м’ясом.
    Рекомендовано споживати при температурі від 10ºC до 12ºC.

  • Вино V by Secret Spot Valpacos

    485 грн. Availability: В наявності

    V by Secret Spot Valpacos виготовлено з сортів винограду Тінта Амарела та Туріга Насіональ,  з регіону Дору.
    Ручний збір, ферментація з суворим контролем температури, вино витримане в залізних чанах.

    Опис:
    Насичений рубіновий колір, вино має інтенсивний аромат стиглих червоних фруктів, підв’яленої вишні, в смаку приємна танінність та збалансовану кислотність.

    Поєднання з їжею:
    Ідеально поєднується з червоним м’ясом, ростбіфом, стейками, витриманими сирами.
    Рекомендовано вживати при температурі 14-16°C.

Shopping cart close