WINECULTURE

Показано 1–15 із 47

  • Berton Vineyard Winemakers Reserve The Black Shiraz

    610 грн. Availability: В наявності

    Вино Berton Vineyard (Бертон Віньярд) Winemakers Reserve The Black Shiraz із добірного винограду, сорту Шираз вирощеного в Долині Іден, на Півдні Австралії.

    Колір: червоний.

    Смак: інтенсивний, багатий, з шовковистою текстурою, відтінками темних ягід та деревно-пряними акцентами у тривалому післясмаку.

    Аромат: виразний, розкривається нотами стиглої сливи, ожини, чорниці, ванілі, деревини та кави мокко.

    Гастрономічні поєднання: з бараниною, оливками та тушкованою квасолею.

    Температура подачі: 14-16 °С.

  • Western Cellars Red Zinfandel

    405 грн. Availability: В наявності

    Вино Western Cellars Zinfandel – червоне сухе вино з винограду сорту Зінфандель – типового каліфорнійського сорту, який, як вважають, виник у Південній Італії та був завезений до Каліфорнії вихідцями з Італії. Вино із Зінфандель, завдяки пекучому каліфорнійському сонцю, виходить сильним і соковитим, схожим на фруктовий десерт. Вино має яскравий смак зі зрілими танінами та нотами сливи, а у фруктово-пряному післясмаку домінують легкі дубові відтінки з дотиком шоколаду. Аромат вина пряно-ягідний з легким відтінком деревини, тютюну та нюансами ожини, малини та чорного перцю. Вино має інтенсивний рубіновий колір.

    Витримка: Нетривалий час у сталевих ємностях.

    Гастрономічне поєднання: зі стейками, бургерами, тушкованим м’ясом, реберцями барбекю та пряними м’ясними стравами.

    Температура подачі: 14-16 °C.

    Виробник: Les Grands Chais de France.

  • Вино Aroma winery Aglianico I.G.P.

    655 грн. Availability: В наявності

    Вино Aroma winery Aglianico з винограду Альяніко,  родом з Кампанії, що розташована на півдні Італії, на узбережжі Тирренського моря.

    Опис:

    Вино інтенсивного гранатово- червоного
    кольору з ароматами вишні, сливи та пряних
    спецій, в смаку має приємну танінність.

    Гастрономія:
    Гарно поєднюється зі стравами з червого
    м’яса, качки, салатами з запечених овочів та
    витриманими сирами.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Barbera D’asti D.O.C.G.

    655 грн. Availability: В наявності

    Вино Barbera D’asti виготовлено з винограду Барбера та родом з П’ємонту, що на півночі Італії.

    Опис:

    Вино інтенсивного червоно-рубінового кольору, з ароматом чорних та червоних ягід, має насичений, збалансований смак та тривалий післясмак.

    Гастрономія:

    Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного м’яса, дичини та зрілими сирами.

    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Barolo D.O.C.G. Batasiolo

    1940 грн. Availability: В наявності

    Вино Barolo D.O.C.G. Batasiolo виготовлено з винограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.

    Опис:

    Інтенсивного гранатово- червоного
    кольору, в ароматі відчуваються сухофрукти,
    квіти, солодкі спеції, смак насичений,
    приємно танінний, має гарний баланс та
    тривалий післясмак.

    Гастрономія:

    Чудово поєднується зі
    стравами на основі червоного м’яса, дичини,
    печені та зі зрілими сирами.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Barolo D.O.C.G. Riserva Batasiolo

    2180 грн. Availability: В наявності

    Вино Barolo D.O.C.G. Riserva виготовлено з вінограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт. Витримується в дубових бочках не менше 18 місяців з подальшою витримкою в чанах з нержавіючої сталі.

    Опис:

    Вино інтенсивного гранатово- червоного кольору, з ароматами ванілі,
    стиглих фруктів та спецій, має насичений, збалансований смак.

    Гастрономія:

    Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного
    м’яса, дичини, та зрілими сирами.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Beykush Winery Artania

    560 грн. Availability: Out of Stock

    Вино Beykush Winery (Бейкуш Вайнері) Артанія характеризується смаковим балансом кислотності з нюансами фруктів. Має тривалий посмак.

    Гастрономічні поєднання: чудово поєднується з різними м’ясними стравами – телятиною або яловичиною на грилі, тушкованою бараниною, м’ясними закусками, а також твердими сирами.

    Аромат: в ароматі нотки вишні, чорносливу, червоних ягід, джему, ванілі, тютюну, шоколаду

    Смак напою: насичений джемовий тон, чорниця, чорна смородина, легка вишня

    Сорт винограду:

    Каберне Совіньйон
    Мерло
    Піно Нуар (Піно Неро)
    Сапераві

    Читати далі
  • Вино Beykush Winery Fantasy Timorasso

    910 грн. Availability: В наявності

    Незвичайне біле на випадок, коли хочеться чогось новенького.

    Регіон – Північне Причорномор’я.
    Зона – Очаків (Очаково-прилиманська макрозона).
    Геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманами Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами.

    Ручний збір. Виноград піддається пресуванню, сусло після осадження піддається повільної ферментації в ємностях з нержавіючої сталі за низьких температур. 12 місяців у бочках з французького дуба.

    Яблука, цитруси, дикий мед з мигдалем, все присипане підсушеними квітами і спеціями.
    Це біле з рідкісного сорту Тіморассо, який вирощують в П’ємонті. До Причорномор’я переїхав, зберігши елегантність, інтелект і любов до морської риби на грилі.

  • Вино By Stakhovsky ACE Saperavi

    640 грн. Availability: В наявності

    “Сапераві АСЕ by Stakhovsky” 2021: вино ординарне витримане столове сухе сортове червоне.

    Виготовлено з винограду сорту Сапераві, витримане в дубовій бочці 17 місяців.

    Колір: вишнево-рубіновий.

    Аромат: відкривається нотами вишні, чорної смородини, ожини, чорносливу та витонченими відтінками дубу.

    Смак: приємний та гармонійний, за рахунок чудового балансу кислотності та шовковистих танінів. У посмаку відчуваються ноти темних лісових ягід, інжиру, какао бобів, спецій та прянощів.

  • Вино Chat du Pape Rouge Cuvee du lion

    2180 грн. Availability: В наявності

    Рідко коли червоні вина Шатонеф-дю-Пап виявляли себе настільки спокусливими та доступними на такій ранній стадії, навіть незважаючи на те, що вони також мають статус для тривалої витримки в пляшках.

    Чималу роль зіграла погода: кліматичні умови заклали основу для широкого асортименту дуже привабливих вин урожаю 2020 року. Рясна зима з опадами забезпечувала ґрунти необхідною вологою. Весна була м’якою, сухою та сонячною.

    Фруктовий компонент більше характеризує червоні ягоди, ніж темні ягоди, і завдяки їхній гармонії ними можна насолоджуватися з відкриття.
    Рівень алкоголю коливається від 14,5 до 15,5%, але завдяки хорошому балансу вина сприймаються не як важкі, а як насичені.

    Інтенсивний гранатовий колір, смак гармонійний, збалансований і оксамитовий.
    Характерний аромат червоних фруктів та солодких спецій з кавовим відтінком.
    Дане вино чудово поєднується з сиром брі, дичиною, та грибами.

    Рекомендовано зберігати при температурі 16°C, споживати при температурі 18°C.

  • Вино Chateau Clos Seric

    450 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром. Це купаж типових сортів Мерло (75%) та Каберне Фран (25%).
    Темно-фіолетовий червоний колір, аромат стиглих червоних фруктів, післясмак стійкий.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’яса на грилі та витриманими сирами.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C.

  • Вино Chateau Clos Seric

    450 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром. Це купаж типових сортів Мерло (75%) та Каберне Фран (25%).
    Темно-фіолетовий червоний колір, аромат стиглих червоних фруктів, післясмак стійкий.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’яса на грилі та витриманими сирами.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C.

  • Вино Chateau Haut Riot Rouge

    395 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром, це вино є класичним прикладом типового червоного бордо за відмінною ціною. Це купаж типових сортів Мерло (55%), Каберне Фран (20%) і Каберне Совіньон (25%).
    М’яке, елегантне вино. Червоні ягоди за ароматом і смаком. М’який танін і тривалий післясмак.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з дичиною, сирами, білим та червоним м’ясом.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C

  • Вино Chateau Passe Craby

    415 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Bouey виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром, це вино є класичним прикладом типового червоного бордо за відмінною ціною. Це купаж типових сортів 90% Мерло, 5% Каберне Совіньон, 5% Каберне Фран.
    Зберігати в затемнених приміщеннях за температури +5°C до +20°C.

  • Вино Chizay Carpathian Sekt Chersegi

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Шато Чизай, що знаходиться поблизу невеликого мальовничого та історичного містечка Берегове – це квінтесенція любові до природи і вина. Виноградники розташовані на ідеальних схилах з південною експозицією і вдалим м’яким кліматом. Закарпаття – споконвічно виноробний край, а вина цієї місцевості славилися ще в 15 столітті і поставлялися до двору європейських королів! Тут віднедавна виготовляють ігристе вино “Chateau Chizay Brut” – легке, яскраве, приємне та неймовірно смачне. Воно створене із сорту Черсегі Фюсереш за методом Шарма-Мартінотті, де вторинне бродіння проходить в нейтральних ємностях. Прекрасний варіант для святкового застілля і справжня гордість українського виноробства!

    Смак: багатий, округлий, що розкривається квітково-фруктовими тонами з приємним балансом кислотності, легкою солодкуватістю в післясмаку і тонкою грою найдрібніших бульбашок.

    Колір: світло-солом’яний.

    Аромат: розкривається квітом липи, жасмину, аличі, стиглого агрусу, лічі, білого перцю та імбирного печива.

    Гастрономія: прекрасне як аперитив, також чудово підкреслить страви з овочів, зелені, м’яса кролика, морепродуктів, білої риби і м’яких сирів.

    Читати далі
Shopping cart close