WINECULTURE

Показано 46–47 із 47

  • Вино Колоніст Каберне

    315 грн. Availability: В наявності

    Каберне “Колоніст” виготовлено з винограду сорту Каберне-Совіньйон власних плантацій сімейної виноробні Плачкових. Даний сорт був посаджений одним з перших на виноробні, тому вік лози вже перейшов 10-ти річний рубіж.

    Каберне “Колоніст” насичене рубінового кольору, володіє багатогранним, з домінуючими тонами витримки, ароматом, нотами ожини, шовковиці, чорної смородини. При витримці вина в дубових бочках в ароматі вина розвиваються ванільні тони, а при витримці в пляшках – чорні та червоні ягоди набувають аромати сухофруктів і джему.

    Каберне “Колоніст”  має збалансований та гармонійний смак з помірними танінами й багатим посмаком.

    Каберне не тільки вважається королем сухих червоних вин, воно може стати головним напоєм на Вашому застіллі. Каберне ідеально поєднується зі складаними важкими, жирними стравами. Стандартним й, звичайно, безпрограшним гастрономічним поєднанням є класичний стейк з червоного м’яса. Завдяки повнотілості вина, воно може впоратися з досить жирними стравами, наприклад, вершковим соусом, поданим до м’яса. Також, Каберне, завдяки високій кислотності, створить гарний гастрономічний союз зі свининою або бараниною.

  • Вино Колоніст Мерло

    305 грн. Availability: Out of Stock

    Мерло «Колоніст» виготовлено з винограду сорту Мерло власних плантацій української сімейної виноробні «Колоніст» за класичною технологією та витримкою протягом 9 місяців у французьких барріках (дубова бочка для витримки вина об’ємом 225л) зі столітнього дуба.

    Розташування виноградних плантацій виноробні «Колоніст» в унікальному та вигідному для українського виноробства регіоні – Придунайська Бессарабія, унікальні ґрунт і клімат регіону дозволяє «Колоністу» отримувати врожай винограду найвищої якості, що є основою виноробства. Важливим фактором якісного винограду є розташування виноградників на берегах найбільшого прісноводного озера в Україні – Ялпуг. А постійний контроль над технологічним процесом і технічне оснащення виноробні дозволяє говорити про високі результати за якістю та котирування вина на ринках України та Європи.

     

    Смак: збалансований, м`який, помірно танінний, з тривалим ванільним післясмаком.

    Аромат: багатогранний, з тонами вишні та ягід ожини, м`яко обсмажених кавових зерен, ванільним та відтінками в`ялених фруктів.

    Потенціал витримки в пляшці: 5-7 років від року врожаю

    Температура подачі: від +16 до +18 °С

    Читати далі
Shopping cart close