WINECULTURE

Показано 46–60 із 69

  • Вино Lucien Albrecht Gewurztraminer Reserve

    780 грн. Availability: В наявності

    Вино Lucien Albrecht Gewurztraminer Reserve солом’яно-золотистого кольору. В ароматі присутні ноти солодких спецій  і екзотичних фруктів – манго, папая і гуава. Смак соковитий, елегантний, з відтінками білих та цитрусових фруктів, витонченою мінеральністю

    Винний будинок Lucien Albrecht, розташований в Ельзасі, вважається першовідкривачем виноробства. Згідно з літописами, Роман Альбрехт у 1425 році став власником виноградника поблизу міста Тан. Протягом XX століття господарство розширювало свої володіння, набуваючи нових виноградників. Великий стрибок, пов’язаний зі стрімким розвитком винного будинку, пов’язаний з ім’ям Lucien Albrecht. Саме Люсьєн розширив винзавод, прищепив більшу частину виноградників, побудував нові льохи для витримки вина і першим в окрузі почав випускати ігристі вина Cremant d’Alsace.

    Сьогодні компанією керує Жан Альбрехт, представник дев’ятого покоління сім’ї, який здобув виноробну освіту в Боннському Університеті. Жан ввів ручний збір урожаю, знизив урожайність і ввів виробництво власних кюве. З 2004 року для збереження верхнього шару ґрунту на виноградниках під час оранки замість трактора застосовується кінь.

    Гастрономічні поєднання: відмінно гармонує з морепродуктами, червоною рибою, птицею, телятиною, свининою, качкою, вершковим сиром та фруктовими десертами

    Температура подачі: 8-10 °C

    Сорт винограду: Гевюрцтрамінер

    Регіон: Ельзас

  • Вино Maison Pierre Sparr Pinot Gris Grande Reserva

    870 грн. Availability: В наявності

    Вино Pierre Sparr (П’єр Спарр) Pinot Gris Grande Reserve Alsace AOC проходить ретельний контроль на всіх етапах виробництва від збирання врожаю до вініфікації та розливу по пляшках. Будинок Pierre Sparr завжди демонструє своє шанобливе ставлення до традицій виноградарства та звертає пильну увагу на якість продукції, завдяки якій підтримує свою високу репутацію та завойовує численні нагороди на різних національних та міжнародних змаганнях.

    Колір: солом’яний

    Аромат: насичене ароматами фруктів, абрикосу, персика, що супроводжуються мінеральними нотами

    Смак: благородний, багатий, чудово збалансований, з хвилюючою фруктовою свіжістю, фантастичною мінеральністю і трохи димним, пряним післясмаком

    Гастрономічна поєднання: є чудовим аперитивом, воно чудово поєднується з креветками, рибою під соусом, копченим лососем, фуа-гра, білим м’ясом, теринами, грибами, сирами типу tomme de savoie, а також зі стравами азіатської кухні

    Температура подачі: 8-10°C

  • Вино Prosecco Spumante DOC Brut «Marna Blu»

    525 грн. Availability: В наявності

    Prosecco Spumante DOC Brut «Marna Blu» виготовлено з винограду Глера, що з виноградників Бельведер, розташованих біля підніжжя пагорбів.

    Це чудове сухе ігристе вино має витончений та свіжий смак, аромат білих фруктів та квітів, приємну кислотність та гарний баланс смаку.

    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі 12-18 градусів.

  • Вино Prosecco Spumante DOC Brut «Oltre»

    525 грн. Availability: В наявності

    Prosecco Spumante DOC Brut «Oltre» виготовлено з винограду Глера, що з виноградників Verine, одного із найстаріших виноградників родини, що розташований на пагорбах навколо Тревізо.

    Це чудове сухе ігристе вино має витончений та свіжий смак, аромат білих фруктів та квітів, приємну кислотність та гарний баланс смаку.

    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі 12-18 градусів.

  • Вино Quinta do Cruzeiro

    340 грн. Availability: В наявності

    Ручний збір у 50-літрові ящики (прибл. 20 кг). Пресування винограду без плодоніжки/цілого, природне освітлення при 10ºC.
    Ферментація з суворим контролем температури.
    Витримка з дрібним осадом до формування партії. М’яка фільтрація та холодна стабілізація перед розливом.

    Смакові нотки:
    Аромат свіжий і делікатний з відтінками тропічних фруктів на мінеральному фоні.
    М’яка текстура, збалансована кислинка, післясмак фруктовий.

    Поєднання з їжею:
    Ідеально підходить як для закусок або до риби на грилі та варених морепродуктів. Найкраще насолоджуватися при температурі 8-10ºC.

  • Вино Quinta do Cruzeiro Unfiltered

    365 грн. Availability: В наявності

    Ручний збір у 50-літрові ящики (прибл. 20 кг). Пресування винограду без плодоніжки/цілого, природне освітлення при 10ºC.
    Ферментація з суворим контролем температури.
    Витримка з дрібним осадом до формування партії. Без фільтрації та стабілізації перед розливом.

    Смакові нотки:
    Свіжий і делікатний аромат з відтінками тропічних фруктів і мінеральною основою.
    М’яка текстура, збалансована кислотність, мінеральний та фруктовий післясмак.
    Має колір зеленого цитрину.

    Поєднання з їжею:
    Ідеально поєднується з рибою на грилі або смаженою в оливковій олії та вареними морепродуктами.
    Подавати слід при температурі від 10 до 12ºC.

  • Вино Quinta dos Aciprestes Douro Branco

    575 грн. Availability: В наявності

    Quinta dos Aciprestes народжується з групи білих сортів винограду, де домінує Рабігато, який забезпечує інтенсивність аромату та свіжість.
    Виноград подрібнюють на пневматичному пресі. Ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. 100% вина витримують у ємностях з нержавіючої сталі протягом 3 місяців перед розливом.

    Смакові нотки:
    Дуже збалансоване біле вино, що розкриває лимонні ноти. Дивовижно збалансована структура, що демонструє досконалість і текстуру, закінчується дуже живою кислинкою, характерною для вин Quinta dos Aciprestes.

    Поєднання з їжею:
    Ідеально підходить для всіх рибних страв, суші, морепродуктів і деяких легких м’ясних страв.
    Рекомендовано зберігати при температурі 15°C.
    Подавати при температурі 10-11°C.

  • Вино Roter Veltliner Wagram

    520 грн. Availability: В наявності

    Вино з регіону Ваграм, виготовлено з винограду Ротер Вельтлінер, який збирають пізно восени та частково витримують у бочках, завдяки цьому, вино має глибокий, насичений аромат та тривалий, приємний післясмак.

    Опис:

    Має золотистий колір, інтенсивний аромат стиглих фруктів, польових трав та насичений, тривалий післясмак.

    Гастрономія:

    Стане прекрасним аперетивом, а також чудово поєднається з морепродуктами, білим мясом, легкими овочевими салатами та сирними закусками.

  • Вино Shabo Grand Reserve brut

    680 грн. Availability: Out of Stock

    Лімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.

    Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.

    Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.

    Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.

    Виноград збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

     

    Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.

    Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

     

    За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.

    Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

    Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.

    Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.

    Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.

     

    Аромат: тонкий, вишуканий аромат квітів, характерні мінеральні ноти, елегантні тони витримки – здоба, вершки, ваніліь, хлібна скоринка
    Смак: освіжаючий, довгий і легкий смак з яскравою мінеральністюта елегантною свіжістю
    Читати далі
  • Вино Shabo Grand Reserve Cuvee Extra Brut

    680 грн. Availability: В наявності

    Лімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.

    Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.

    Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.

    Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.

    Виноград збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

     

    Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.

    Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

     

    За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.

    Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

    Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.

    Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.

    Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.

    Аромат: аромат розкривається відтінками стиглого персика, зеленого яблука і свіжих білих квітів з характерною теруарною мінеральністю. Яскраві тони витримки – ваніль, вершкове масло.
    Смак: тривалий смак наповнений квітково-фруктовими нотами з гармонійними тонами витримки
  • Вино Shabo Grande Reserve Шардоне

    680 грн. Availability: В наявності

    Лімітована колекція витриманих тихих вин. Витримка: в дубових баріках – 9-12 місяців та додаткова витримка в пляшках.

    Вина створені за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок. Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.
    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики. Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі. Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку. Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.
    • Вина витримуються в дубових баріках 9-12 місяців
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).

    Втіленням майстерності виноробів SHABO є також сухі витримані вина подвійного і потрійного купажування, такі як Каберне-Мерло, Шардоне-Рислінг, Шардоне – Совіньйон Блан, Каберне Фран – Мерло – Сапераві.

    Можуть бути рекомендовані для колекціонування. Мають великий потенціал пляшкової витримки: білі вина – не менше 5 років, червоні – не менше 7 років.

     

    Аромат: аромати персика, цитруса, обліпихи, айви, елегатні ноти витримки в дубі
    Смак: свіжий, мінеральний, гармонійний, з приємною округлістю і довгим післясмаком
  • Вино Shabo Limited Edition Ркацителі-Шардоне за кахетинською технологією

    540 грн. Availability: В наявності

    Лімітована колекція тихих вин orange-wine створена за унікальною для всього світу багатовіковою грузинською технологією виготовлення вина – кахетинською, коли бродіння і витримка проходять на м’яззі у глиняних амфорах «квеврі».

    Ця технологія створення вина чи не найстарша у світі – їй близько 8 тисяч років.

    Вона не має аналогів та внесена до переліку нематеріальних культурних спадщин ЮНЕСКО.

    На сьогодні виробництво квеврі займаються одиниці, як правило, сімейні династії Грузії, які передають із покоління в покоління свій рецепт створення цих спеціальних “амфор”.

    Одна з таких династій ремісників Кбілашвілі (що мешкають у Телавському районі) робили квеврі для SHABO.

    Компанія привезла до України 15 квеврі, об’ємом 1400 і 2000 літрів, і встановила їх у Винному домі SHABO.

    В кожній такій конусоподібній амфорі, яка знаходиться під землею, протягом 5 місяців відбувається процес мацерації й витримки на м’яззі.

    При настоюванні на м’яззі вино набуває яскраво-бурштинового кольору і насичується антиоксидантами та вітамінами, що містяться у твердих частинках винограду.

    Також вино проходить додаткову пляшкову витримку.

    На всіх етапах виробництва контроль якості здійснюють кращі експерти з Грузії.

    Аромат: ноти сухофруктів, сушеного абрикоса, тютюну, чорного чаю. Також відчутні квіткові ноти, властиві сортовій ароматиці Шардоне
    Смак: округлий, потужний, з виразними танінами. Тривалий посмак.
  • Вино Shabo Reserve Chardonnay

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).
    Аромат
    Домінує аромат персика та абрикоса, відчутні ноти обліпихи, цитруса, білої черешні та елегантні тони витримки
    Смак
    Свіжий, округлий, тривалий, з фруктовими нотами
  • Вино Shabo Reserve Telti-Kuruk

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).

    Вино створене з українського автохтонного сорту винограду Тельті-Курук.

    Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України.

    Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі.

    Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому.

    І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.).

    В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га.

    А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.

    Аромат: тонкий аромат акації, липи та яскраво виражений аромат стиглої айви

    Смак: смак свіжий, округлий, ідеально збалансований з тривалим посмаком
  • Вино Soalheiro Alvarihno – Granit

    685 грн. Availability: В наявності

    SOALHEIRO GRANIT – виробляється з винограду сорту Альваріньо з певної селекції невеликих виноградників, посаджених у гранітному ґрунті. Сьогодні ці виноградники розташовані на висоті близько 400 метрів над рівнем моря в субрегіоні Монсан і Мельгасу. Зі збільшенням висоти над рівнем моря фруктові характеристики Alvarinho змінюються більшою кислотністю та мінеральними нотами. Ділянки вибираються через мінеральні та менш родючі якості ґрунту, через що коріння виноградної лози Альваріньйо пускають коріння глибоко в гірські схили, щоб знайти поживні речовини.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.

    Смакові нотки:
    Вино має яскравий, лимонно-жовтий колір, демонструючи елегантні аромати з більшою кількістю мінеральних нот. Смак хрусткий, сухий і стійкий, з більш землистими і кам’янистими відтінками. У смаку є відчуття солоності, що відображає вплив гранітних ґрунтів на Альваріньо.

    Поєднання з їжею:
    Завдяки мінеральним смакам і підбадьорливій кислинці Soalheiro Granit особливо доповнює страви середземноморської кухні, такі як морепродукти, риба на грилі або запечена в духовці жирна риба. Він також добре поєднується з білим і копченим м’ясом, зрілими сирами або делікатними азіатськими стравами, такими як суші чи дамплінгами.

Shopping cart close