WINECULTURE

Показано один результат

  • Лікер Jagermeister 0,7 л

    630 грн. Availability: В наявності

    Лікер Jagermeister (Єгермейстер) має у складі 56 компонентів з усього світу: трав, коренів, цедри, фруктів та спецій, які протягом 12 місяців витримують у дубових бочках. Логотип на етикетці Єгермейстер пов’язаний з легендою про святого Губерта. Під час полювання з’явилося бачення могутнього оленя із сяючим хрестом серед рогів. Після цього святий Губерт перетворився на людину, яка вшановує природу. Курт Маст, автор Єгермейстера, вважав цю сильну історію ідеальною для свого напою і вибрав зображення оленя на знак поваги до Майстра-Мисливця. Рецепт лікеру тримають у секреті, але відомо, що до складу входить понад 56 ароматичних трав, спецій та коріння з усього світу.

    Історія виробника: В 1934 син Вільгельма Маста Курт створив цей твір лікерного мистецтва у Вольфенбюттелі, недалеко від Берліна. Саме Курт Маст вибрав новий напрямок розвитку для сімейного виробництва оцту. Він любив спілкування та полювання на оленів у компанії друзів. Іншою його пристрастю були постійні експерименти з виробництва алкогольних напоїв.

    Йому знадобилося кілька років, щоб отримати ідеальний рецепт Jagermeister. Як затятий мисливець, Курт присвятив свій винахід іншому легендарному мисливцю. Назва Jagermeister була широко відома в його рідному містечку Вольфенбюттеле через багатовікові мисливські традиції та легенди про Святого Губерта. Назва приваблювала його цільову аудиторію, і творець був упевнений, що вона припаде до душі спільноті мисливців.

    У 1952 році в компанію прийшов Гюнтер Маст, онук Вільгельма Маста і племінник Курта Маста, Він дуже вплинув на її політику. У 1970 році Аннемарі Фіндель-Маст успадкувала компанію від свого батька Курта Маста. Після її смерті у 2010 році сімейну справу успадкував її син Стефан Фіндель.

    Колір: насичений темно-горіховий

    Смак: з легкою гіркотою, збалансований насолодою та зігріваючий на фініші

    Аромат: з нотами гірських трав та легкими нотами лакриці, гвоздики та кориці

    Гастрономічне поєднання: як дигестив після щільної трапези, з соком, содовою або тоніком. Поєднується з різноманітними горіховими закусками, пікантними ковбасками та копченостями, а також цитрусовими, наприклад, апельсином із корицею. Рекомендується подавати в охолодженій стопці, перед тим охолодивши напій у морозильнику.

Shopping cart close