WINECULTURE

Показано 16–20 із 20

  • Вино Shabo Ice wine біле

    335 грн. Availability: Out of Stock

    Ексклюзивна колекція натуральних солодких вин спеціального типу, іменованих «крижане вино». До 3000 пляшок за сезон. Вино створене з власного винограду сортів Каберне Совіньйон, Мерло та Піно Грі, лози якого були придбані в Європі та висаджені в теруар Шабо на спеціально підібраних ділянках.

    Кількість винограду на лозі регулюється і значно скорочується – до 2 кг. Виноградні грона збирають в ящики вручну і вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють для подвійного сортування і делікатної переробки з контролем температури в «Винний дім SHABO», обладнання якого – одне з кращих в Європі.

    При виробництві «крижаного вина» використовується вкрай рідкісна в Україні та популярна в країнах Старого і Нового Світу технологія Icedwine, коли натуральна солодкість вина – це результат делікатного заморожування винограду. Для виробництва всього лише однієї пляшки «крижаного вина» 0,375 л використовується більше ніж 15 кг винограду. Контроль якості здійснюють міжнародні експерти.

    Смак: свіжий, з приємною солодкістю, відтінками меду і пряних трав. Посмак тривалий і теплий.

    Колір: золотисто- солом’яний.

    Аромат: яскравий букет з нотками сухофруктів і цукатів.

    Гастрономія: добре поєднується із десертами, сирами, паштетами, а також фуа-гра.

    Читати далі
  • Вино Shabo Ice wine рожеве

    335 грн. Availability: В наявності

    Ексклюзивна колекція натуральних солодких вин спеціального типу, іменованих «крижане вино». До 3000 пляшок за сезон. Вино створене з власного винограду сортів Каберне Совіньйон, Мерло та Піно Грі, лози якого були придбані в Європі та висаджені в теруар Шабо на спеціально підібраних ділянках.

    Кількість винограду на лозі регулюється і значно скорочується – до 2 кг. Виноградні грона збирають в ящики вручну і вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють для подвійного сортування і делікатної переробки з контролем температури в «Винний дім SHABO», обладнання якого – одне з кращих в Європі.

    При виробництві «крижаного вина» використовується вкрай рідкісна в Україні та популярна в країнах Старого і Нового Світу технологія Icedwine, коли натуральна солодкість вина – це результат делікатного заморожування винограду. Для виробництва всього лише однієї пляшки «крижаного вина» 0,375 л використовується більше ніж 15 кг винограду. Контроль якості здійснюють міжнародні експерти.

    Аромат: яскравий ягідний аромат стиглої малини, вишні, полуниці
    Смак: свіжий, гармонійно солодкий з приємним після смаком червоних ягід
  • Вино Sol de Mediterraneo

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Вино Anecoop Sol de Mediterraneo має приємний, фруктовий, свіжий та збалансовано солодкий смак, з нотками білих квітів та меду у присмаку. Аромат вина ніжний та яскравий, з тонами літніх квітів, цедри апельсина, стиглих абрикосів та липового кольору. Вино має солом’яно-золотистий колір.

    Виготовлено у Валенсії – це провінція, розташована в центрі сонячного східного узбережжя Іспанії, можливо, більш відома апельсинами та паельєю, ніж вином. Адміністративний центр Валенсії – однойменне місто, третій за величиною порт Іспанії та найбільший порт Середземномор’я. Закони DO Valencia контролюються місцевим Consejo Regulador (виноробним органом), заснованим у 1957 році.

    Виноробня: Anecoop S. Coop – великий кооператив, що поєднує 120 фермерських господарств. До складу цього сільськогосподарського холдингу входять переважно виробники фруктів (у більшості цитрусових) та овочів. Однак у кооперативі є й господарства, які займаються виробництвом та продажем вина. І хоча їх на частку припадає лише невелика частина загального обороту компанії, виноробство є найперспективнішим напрямом діяльності кооперативу. Компанія була утворена у 1975 році, а виробники вина почали приєднуватись у 1986 році. Сьогодні асортимент кооперативу представлений широкою лінійкою напоїв та вин як тихих, так і ігристих. Продукція Anecoop експортується до більш ніж 30 країн світу. Найбільші постачання вина припадають на Європу та США

    Вініфікація: ферментація сусла відбувається у сталевих резервуарах із суворим температурним контролем

    Температура подачі: 12-14 °С

    Читати далі
  • Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop

    1815 грн. Availability: В наявності

    Вино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.

    Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
    Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.

    Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.

  • Портвейн Dow’s Fine Ruby Port

    420 грн. Availability: Out of Stock

    Навіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.

    Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.

    Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.

    У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
    2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.

    Читати далі
Shopping cart close