Відображаються усі з 6 результатів
-
Вино Freegold
310 грн. Availability: В наявностіВино Anecoop (Анекоп) Freegold White виготовлене на органічному сільському господарстві, яке поєднує в собі природоохоронні практики, високий рівень біорізноманіття та збереження природних ресурсів. Цей бренд отримує безліч нагород та високі оцінки критиків завдяки спільній роботі фахівців різних напрямків та постійному вдосконаленню продукту. У 2020 році компанія отримала найвищу нагороду Champions Wine і названа найкращою виноробнею Іспанії.
Смак: насичений, з фруктовими та квітковими нотами з гармонійним післясмаком
Аромат: багатий інтенсивний букет з відтінками стиглих фруктів та квітів, нотами персиків, лайма та жасмину
Гастрономічні поєднання: з м’якими сирами, десертами, горіхами та фруктами
Температура подачі: 8-10 °C
-
Вино Shabo Ice wine біле
335 грн. Availability: Out of StockЕксклюзивна колекція натуральних солодких вин спеціального типу, іменованих «крижане вино». До 3000 пляшок за сезон. Вино створене з власного винограду сортів Каберне Совіньйон, Мерло та Піно Грі, лози якого були придбані в Європі та висаджені в теруар Шабо на спеціально підібраних ділянках.
Кількість винограду на лозі регулюється і значно скорочується – до 2 кг. Виноградні грона збирають в ящики вручну і вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють для подвійного сортування і делікатної переробки з контролем температури в «Винний дім SHABO», обладнання якого – одне з кращих в Європі.
При виробництві «крижаного вина» використовується вкрай рідкісна в Україні та популярна в країнах Старого і Нового Світу технологія Icedwine, коли натуральна солодкість вина – це результат делікатного заморожування винограду. Для виробництва всього лише однієї пляшки «крижаного вина» 0,375 л використовується більше ніж 15 кг винограду. Контроль якості здійснюють міжнародні експерти.
Смак: свіжий, з приємною солодкістю, відтінками меду і пряних трав. Посмак тривалий і теплий.
Колір: золотисто- солом’яний.
Аромат: яскравий букет з нотками сухофруктів і цукатів.
Гастрономія: добре поєднується із десертами, сирами, паштетами, а також фуа-гра.
-
Вино Shabo Ice wine рожеве
335 грн. Availability: Out of StockЕксклюзивна колекція натуральних солодких вин спеціального типу, іменованих «крижане вино». До 3000 пляшок за сезон. Вино створене з власного винограду сортів Каберне Совіньйон, Мерло та Піно Грі, лози якого були придбані в Європі та висаджені в теруар Шабо на спеціально підібраних ділянках.
Кількість винограду на лозі регулюється і значно скорочується – до 2 кг. Виноградні грона збирають в ящики вручну і вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють для подвійного сортування і делікатної переробки з контролем температури в «Винний дім SHABO», обладнання якого – одне з кращих в Європі.
При виробництві «крижаного вина» використовується вкрай рідкісна в Україні та популярна в країнах Старого і Нового Світу технологія Icedwine, коли натуральна солодкість вина – це результат делікатного заморожування винограду. Для виробництва всього лише однієї пляшки «крижаного вина» 0,375 л використовується більше ніж 15 кг винограду. Контроль якості здійснюють міжнародні експерти.
Аромат: яскравий ягідний аромат стиглої малини, вишні, полуниціСмак: свіжий, гармонійно солодкий з приємним після смаком червоних ягід -
Вино Sol de Mediterraneo
280 грн. Availability: Out of StockВино Anecoop Sol de Mediterraneo має приємний, фруктовий, свіжий та збалансовано солодкий смак, з нотками білих квітів та меду у присмаку. Аромат вина ніжний та яскравий, з тонами літніх квітів, цедри апельсина, стиглих абрикосів та липового кольору. Вино має солом’яно-золотистий колір.
Виготовлено у Валенсії – це провінція, розташована в центрі сонячного східного узбережжя Іспанії, можливо, більш відома апельсинами та паельєю, ніж вином. Адміністративний центр Валенсії – однойменне місто, третій за величиною порт Іспанії та найбільший порт Середземномор’я. Закони DO Valencia контролюються місцевим Consejo Regulador (виноробним органом), заснованим у 1957 році.
Виноробня: Anecoop S. Coop – великий кооператив, що поєднує 120 фермерських господарств. До складу цього сільськогосподарського холдингу входять переважно виробники фруктів (у більшості цитрусових) та овочів. Однак у кооперативі є й господарства, які займаються виробництвом та продажем вина. І хоча їх на частку припадає лише невелика частина загального обороту компанії, виноробство є найперспективнішим напрямом діяльності кооперативу. Компанія була утворена у 1975 році, а виробники вина почали приєднуватись у 1986 році. Сьогодні асортимент кооперативу представлений широкою лінійкою напоїв та вин як тихих, так і ігристих. Продукція Anecoop експортується до більш ніж 30 країн світу. Найбільші постачання вина припадають на Європу та США
Вініфікація: ферментація сусла відбувається у сталевих резервуарах із суворим температурним контролем
Температура подачі: 12-14 °С
-
Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop
2000 грн. Availability: В наявностіВино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.
Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.
-
Портвейн Dow’s Fine Ruby Port
420 грн. Availability: Out of StockНавіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.
Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.
Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.
У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.