WINECULTURE

Відображаються усі з 5 результатів

  • Вино Chizay Carpathian Sekt Blaufrankisch

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Шато Чизай Брют Розе з лінійки Carpathian Sekt – локальне ігристе з українського Закарпаття, створене резервуарним методом, коли бродіння проходить у великих ємностях, а вже готове вино розливається у пляшки. Це Розе з унікального для України сорту винограду Блауфранкіш, який зростає на виноградниках Шато Чизай. Цей сорт дарує винам яскраві відтінки червоних фруктів та ягід, а також прекрасну кислотність. Шато Чизай продовжує дивувати та зачаровувати своїми новинками! Спробуйте та оцініть незвичайне ігристе Шато Чизай Брют Розе!

    Смак: освіжаючий, елегантний, із витонченою кислотністю, насичений нотами соковитих червоних ягід.

    Колір: ніжно-рожевий.

    Аромат: розкривається яскравими відтінками вишні, порічки та полуниці.

    Гастрономія: чудовий аперитив, відмінно смакує з легкими закусками, морепродуктами та молодими сирами.

    Читати далі
  • Вино Chizay Carpathian Sekt Chersegi

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Шато Чизай, що знаходиться поблизу невеликого мальовничого та історичного містечка Берегове – це квінтесенція любові до природи і вина. Виноградники розташовані на ідеальних схилах з південною експозицією і вдалим м’яким кліматом. Закарпаття – споконвічно виноробний край, а вина цієї місцевості славилися ще в 15 столітті і поставлялися до двору європейських королів! Тут віднедавна виготовляють ігристе вино “Chateau Chizay Brut” – легке, яскраве, приємне та неймовірно смачне. Воно створене із сорту Черсегі Фюсереш за методом Шарма-Мартінотті, де вторинне бродіння проходить в нейтральних ємностях. Прекрасний варіант для святкового застілля і справжня гордість українського виноробства!

    Смак: багатий, округлий, що розкривається квітково-фруктовими тонами з приємним балансом кислотності, легкою солодкуватістю в післясмаку і тонкою грою найдрібніших бульбашок.

    Колір: світло-солом’яний.

    Аромат: розкривається квітом липи, жасмину, аличі, стиглого агрусу, лічі, білого перцю та імбирного печива.

    Гастрономія: прекрасне як аперитив, також чудово підкреслить страви з овочів, зелені, м’яса кролика, морепродуктів, білої риби і м’яких сирів.

    Читати далі
  • Вино Prosecco Spumante Bianco Brut Bollicine Millesimato

    470 грн. Availability: В наявності

    Prosecco Scolari Brut Millesimato має свіжий, насичений аромат, в смаку відчуваються цитрусові та білі фруктів, післясмак супроводжується кремовим і стійким перляжем.

    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Prosecco Spumante DOC Brut «Oltre»

    580 грн. Availability: В наявності

    Prosecco Spumante DOC Brut «Oltre» виготовлено з винограду Глера, що з виноградників Verine, одного із найстаріших виноградників родини, що розташований на пагорбах навколо Тревізо.

    Це чудове сухе ігристе вино має витончений та свіжий смак, аромат білих фруктів та квітів, приємну кислотність та гарний баланс смаку.

    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі 12-18 градусів.

  • Вино Shabo Grand Reserve brut

    680 грн. Availability: Out of Stock

    Лімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.

    Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.

    Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.

    Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.

    Виноград збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

     

    Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.

    Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

     

    За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.

    Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

    Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.

    Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.

    Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.

     

    Аромат: тонкий, вишуканий аромат квітів, характерні мінеральні ноти, елегантні тони витримки – здоба, вершки, ваніліь, хлібна скоринка
    Смак: освіжаючий, довгий і легкий смак з яскравою мінеральністюта елегантною свіжістю
    Читати далі
Shopping cart close