Відображаються усі з 10 результатів
-
Вино Aroma winery Donna Carina Greco Di Tufo D.O.C.G.
725 грн. Availability: В наявностіВино Donna Carina Greco Di Tufo виготовлено з винограду Греко ді Туфо, та родом з Кампанії, що розташована на півдні Італії, на узбережжі Тирренського моря.
Опис:
Вино золотистого кольору, має насичений солодкуватий фруктовий
аромат, ноти лимону, мигрального горіху та приємний, тривалий післясмак.Гастрономія:
Стане прекрасним доповненням до страв з
білого м’яса, морепродутів, пасти з грибами
та молодих сирів.
Рекомендовано споживати при температурі 8-10°C. -
Вино Barbera D’asti D.O.C.G.
725 грн. Availability: В наявностіВино Barbera D’asti виготовлено з винограду Барбера та родом з П’ємонту, що на півночі Італії.
Опис:
Вино інтенсивного червоно-рубінового кольору, з ароматом чорних та червоних ягід, має насичений, збалансований смак та тривалий післясмак.
Гастрономія:
Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного м’яса, дичини та зрілими сирами.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.
-
Вино Beykush Winery Riesling Reserve
700 грн. Availability: Out of StockРегіон – Північне Причорномор’я
Зона – Очаків (Очаково-прилиманська макрозона)
Геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманами Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами.
Рік посадки – 2012.Два клони сорту Рислінг висаджені на окремих ділянках. Виноград з кожної ділянки збирається вручну і виніфікується окремо в ємностях із нержавіючої сталі за низьких температур. Після виніфікації та тільки за умови, що згідно з органолептикою, Рислінг максимально наближається до своїх побратимів на історичній батьківщині, вино закладається на витримку у бочки з французького дуба.
Рислінг — той ще аристократ. Наш ще і набрався досвіду в дубових бочках — тепер його ананаси, лайми та зелені яблука злегка пряні, з хрусткими тостами на тлі. При цьому кислинка і суперсвіжість на місці.
Ця серія вин названа на честь затоки Бейкуш, де розташовані наші виноградники. Тут вина яскраві й з характером — результат нашої роботи з рідкісними сортами та особливо вдалими врожаями. І задоволення забезпечать, і шанс оцінити, на що здатне Причорномор’я.
-
Вино By Stakhovsky ACE Saperavi
640 грн. Availability: Out of Stock“Сапераві АСЕ by Stakhovsky” 2021: вино ординарне витримане столове сухе сортове червоне.
Виготовлено з винограду сорту Сапераві, витримане в дубовій бочці 17 місяців.
Колір: вишнево-рубіновий.
Аромат: відкривається нотами вишні, чорної смородини, ожини, чорносливу та витонченими відтінками дубу.
Смак: приємний та гармонійний, за рахунок чудового балансу кислотності та шовковистих танінів. У посмаку відчуваються ноти темних лісових ягід, інжиру, какао бобів, спецій та прянощів.
-
Вино Chizay Pinot Noir
270 грн. Availability: Out of StockСмак: гармонійний, трохи терпкий, але приємний, ягідний, добре відчуваються ноти малини та вишні. Післясмак тривалий.
Червоне напівсолодке вино зі знаменитого винограду Піно Нуар. Це класичний сорт родом з Бургундії в нашій інтерпретації, з ягід, які подарував виноградник Мала Гора. Закарпаття завдяки все більш теплому клімату народжує чудові червоні, у тому числі класичні європейські сорти винограду.Колір: гранатовий, з гарними переливами.
Аромат: яскравий, розкішний, розкривається нюансами чорних ягід смородини, вишні, ожини, малини і порічки, відчутні відтінки східних прянощів.
Гастрономія: чудово смакує зі стравами з червоного м’яса, із запеченою качкою, м’ясною пастою та зрілими сирами.
-
Вино Hasburg Zweigelt Reserve Barrique
1605 грн. Availability: В наявностіВино Hasburg Zweigelt Reserve Barrique виготовлено з винограду Цвайгельт, та походить з Ваграму, що знахоться в Нижній Австрії. Витримане протягом 24 місяців у вживаних французьких дубових бочках з дуба Тронке та Альє об’ємом 225 л надають вину типового аромату ніжної ванілі та копчення.
Опис:
Рубіново-червоного кольору, в ароматі відчувається пікантна копченість, сушені червоні ягоди, вишня та веаніль. Смак виразний, відчуваються підкопчені фрукти, стиглі ягоди, чорний перець, паприка, тривалий післясмак.
Гастрономія:
Вино чудово поєднується з червоним м’ясом, дичиною та витриманими сирами.
Рекомендовано споживати при температурі 16-18°C. -
Вино Langhe D.O.C. Nebbiolo Batasiolo
835 грн. Availability: В наявностіВино Langhe D.O.C. Nebbiolo виготовлено з вінограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.
Опис:
Насиченого рубіново- червоного кольору, в ароматі відчуваються
відтінки стиглих фруктів, які розвиваються в пряних нотах. Смак збалансований, інтенсивний та приємний, тривалий післясмак.Гастрономія:
Прекрасно поєднується з пастою, різотто, білим і червоним м’ясом,
сирами.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C. -
Вино Leleka Wines Merlot
265 грн. Availability: Out of StockWine Discovery Selection створили бренд Leleka Wines – “вино крилатих історій”, прагнучи поєднати високі міжнародні стандарти та українську душу. Лінійку вин назвали на честь особливого для України птаха-символа. Висока якість вин забезпечується завдяки ручному збору винограду, сучасному обладнанню виноробні, яка знаходиться поблизу виноградників, та досвідченим експертам-виноробам. Насичене та елегантне вино Leleka Wines Merlot отримало оцінку 87 балів на міжнародному винному конкурсі AWC Vienna.
Смак: об’ємний, багатогранний, витончений, із делікатною сливовою солодкістю та лагідними танінами. Посмак теплий і тривалий.
Колір: глибокий рубіновий.
Аромат: розкривається відтінками стиглої вишні, сливи й ожини, теплими джемовими тонами з нюансами духмяних спецій.
Гастрономія: гарно поєднується зі стравами з м’яса, птиці, овочами на грилі, а також витриманими сирами.
-
Вино Leleka Wines Odesa Black Reserve
340 грн. Availability: Out of StockWine Discovery Selection створили бренд Leleka Wines – “вино крилатих історій”, прагнучи поєднати високі міжнародні стандарти та українську душу. Лінійку вин назвали на честь особливого для України птаха-символа. Висока якість вин забезпечується завдяки ручному збору винограду, сучасному обладнанню виноробні, яка знаходиться поблизу виноградників, та досвідченим експертам-виноробам. Вино Leleka Wines Odesa Black Reserve виготовляється з українського автохтонного сорту Одеський Чорний і витримується у дубових бочках протягом пів року. Вино має дуже привабливий глибокий колір та насичений гармонійний смак.
Смак: насичений, з чудовим балансом, зрiлими танiнами та тривалим посмаком з нотами ягід.
Колір: глибокий темно-гранатовий.
Аромат: яскравий, багатий букет, в якому переплітаються ягідні ноти ожини та чорної смородини з відтінками шоколаду та шкіри.
Гастрономія: чудовою парою до вина будуть страви з червоного м’яса та дичини, а також теплі салати.
-
Вино Sol de Mediterraneo
280 грн. Availability: Out of StockВино Anecoop Sol de Mediterraneo має приємний, фруктовий, свіжий та збалансовано солодкий смак, з нотками білих квітів та меду у присмаку. Аромат вина ніжний та яскравий, з тонами літніх квітів, цедри апельсина, стиглих абрикосів та липового кольору. Вино має солом’яно-золотистий колір.
Виготовлено у Валенсії – це провінція, розташована в центрі сонячного східного узбережжя Іспанії, можливо, більш відома апельсинами та паельєю, ніж вином. Адміністративний центр Валенсії – однойменне місто, третій за величиною порт Іспанії та найбільший порт Середземномор’я. Закони DO Valencia контролюються місцевим Consejo Regulador (виноробним органом), заснованим у 1957 році.
Виноробня: Anecoop S. Coop – великий кооператив, що поєднує 120 фермерських господарств. До складу цього сільськогосподарського холдингу входять переважно виробники фруктів (у більшості цитрусових) та овочів. Однак у кооперативі є й господарства, які займаються виробництвом та продажем вина. І хоча їх на частку припадає лише невелика частина загального обороту компанії, виноробство є найперспективнішим напрямом діяльності кооперативу. Компанія була утворена у 1975 році, а виробники вина почали приєднуватись у 1986 році. Сьогодні асортимент кооперативу представлений широкою лінійкою напоїв та вин як тихих, так і ігристих. Продукція Anecoop експортується до більш ніж 30 країн світу. Найбільші постачання вина припадають на Європу та США
Вініфікація: ферментація сусла відбувається у сталевих резервуарах із суворим температурним контролем
Температура подачі: 12-14 °С