WINECULTURE

Відображаються усі з 8 результатів

  • Shabo Reserve Pinot Grigio

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).
    Аромат
    Тонкий аромат з нотами білого персика та ніжними тонами акації
    Смак
    Округлий, свіжий, довгий
  • Western Cellars Colombard – Chardonnay

    405 грн. Availability: Out of Stock

    Вино Western Cellars (Вестерн Селез) Colombard – Chardonnay – створене із двох сортів винограду, виробляється американською виноробною Western, що входить до складу відомого французького гіганта – Les Grands Chais de France. Виноград вирощується на ділянках у Каліфорнії, вініфікація проходить у каліфорнійських льохах, а вино у Франції. Незважаючи на різне місце розташування виробничих потужностей, вино відповідає найвищим стандартам якості.

    Колір: світло-золотий з зеленими відблисками.

    Смак: збалансований, фруктовий смак з відтінками груші та приємним солодкуватим післясмаком.

    Аромат: інтенсивний аромат з фруктовими нотами ананаса, груші та відтінками білих квітів.

    Гастрономічне поєднання: відмінно гармонує з холодними закусками, птахом та рибою. Можна подавати до сирів та десертів.

    Температура подачі: 10-12 °C.

    Читати далі
  • Вино Beykush Winery Arbina Rkatsiteli

    1110 грн. Availability: В наявності

    Регіон – Північне Причорномор’я.
    Зона – Очаків (Очаково-прилиманська макрозона).
    Геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманами Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами.

    Ручний збір винограду. Ферментація 1/3 вина здійснювалася з шкіркою та кісточками, згідно «червоній» технології, 1/3 пройшло попередньо ферментаційну мацерацію протягом доби, 1/3 ферментувалось згідно «білій» технології. Понад 24 місяці в дубових бочках.

  • Вино Chat du Pape Rouge Cuvee du lion

    2400 грн. Availability: В наявності

    Рідко коли червоні вина Шатонеф-дю-Пап виявляли себе настільки спокусливими та доступними на такій ранній стадії, навіть незважаючи на те, що вони також мають статус для тривалої витримки в пляшках.

    Чималу роль зіграла погода: кліматичні умови заклали основу для широкого асортименту дуже привабливих вин урожаю 2020 року. Рясна зима з опадами забезпечувала ґрунти необхідною вологою. Весна була м’якою, сухою та сонячною.

    Фруктовий компонент більше характеризує червоні ягоди, ніж темні ягоди, і завдяки їхній гармонії ними можна насолоджуватися з відкриття.
    Рівень алкоголю коливається від 14,5 до 15,5%, але завдяки хорошому балансу вина сприймаються не як важкі, а як насичені.

    Інтенсивний гранатовий колір, смак гармонійний, збалансований і оксамитовий.
    Характерний аромат червоних фруктів та солодких спецій з кавовим відтінком.
    Дане вино чудово поєднується з сиром брі, дичиною, та грибами.

    Рекомендовано зберігати при температурі 16°C, споживати при температурі 18°C.

  • Вино Chizay Furmint

    465 грн. Availability: Out of Stock

    Вишукане сухе біле Шато Чизай “Витримане Фурмінт” створене з однойменного сорту винограду, лозам якого 11 років і зростають вони на виноградниках Шато. Витримане в дубових барріках півроку, це вино розкривається розкішним букетом у смаку і ароматі. Воно здатне зачарувати, полонити і назавжди закохати в себе цінителя терруарних вин. Напої Шато Чизай представлені в кращих шоу-румах України і в спеціалізованих винних магазинах, де займають почесні місця серед вітчизняних вин. Тому, якщо вам пощастило знайти пляшечку від Чизай, не замислюйтесь! Купуйте, щоб гідно оцінити високий рівень якості та яскраві смако-ароматичні характеристики наших закарпатських вин!

    Смак: приємний і легкий, з прекрасним балансом фруктовості та кислотності, з відчутними нюансами фруктів і цитрусових, в тривалому післясмаку відчутна мінеральність.

    Колір: золотисто-жовтий.

    Аромат: багатогранний, що розкривається палітрою стиглих жовтих яблук, персика, абрикоса, грейпфрута, цедри лайма, ванілі, мигдалю і мокрого каміння.

    Гастрономія: відмінний аперитив. Також гарне поєднання зі стравами з білої риби та морепродуктами, до тарілки м’яких сирів.

    Читати далі
  • Вино Shabo Reserve Chardonnay

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).
    Аромат
    Домінує аромат персика та абрикоса, відчутні ноти обліпихи, цитруса, білої черешні та елегантні тони витримки
    Смак
    Свіжий, округлий, тривалий, з фруктовими нотами
  • Вино Shabo Reserve Telti-Kuruk

    335 грн. Availability: В наявності

    Колекція витриманих тихих вин створена за принципами преміального виноробства:

    • Використання власного винограду теруару Шабо з відповідних ділянок.

    Виноградні лози були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо й висаджені на кращих для них мініділянках теруару.

    • Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується відповідно до сорту винограду: до 2 – 2,5 кг для червоних та до 1,5 – 1,7 кг для білих сортів.
    • Виноградні ґрона збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють в Винний Дім SHABO, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

    Далі йде процес бродіння з автоматизованим контролем температури: білі вина — в дубових баріках, червоні — в дубових чанах Taransaud.

    • Сухі вина витримуються в дубових баріках не менше 6 місяців.
    • Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція).

    Вино створене з українського автохтонного сорту винограду Тельті-Курук.

    Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України.

    Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі.

    Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому.

    І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.).

    В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га.

    А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.

    Аромат: тонкий аромат акації, липи та яскраво виражений аромат стиглої айви

    Смак: смак свіжий, округлий, ідеально збалансований з тривалим посмаком
  • Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop

    2000 грн. Availability: В наявності

    Вино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.

    Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
    Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.

    Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.

Shopping cart close