WINECULTURE

Відображаються усі з 4 результатів

  • Вино Barolo D.O.C.G. Batasiolo

    2135 грн. Availability: В наявності

    Вино Barolo D.O.C.G. Batasiolo виготовлено з винограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.

    Опис:

    Інтенсивного гранатово- червоного
    кольору, в ароматі відчуваються сухофрукти,
    квіти, солодкі спеції, смак насичений,
    приємно танінний, має гарний баланс та
    тривалий післясмак.

    Гастрономія:

    Чудово поєднується зі
    стравами на основі червоного м’яса, дичини,
    печені та зі зрілими сирами.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Beykush Winery Fantasy Timorasso

    910 грн. Availability: Out of Stock

    Незвичайне біле на випадок, коли хочеться чогось новенького.

    Регіон – Північне Причорномор’я.
    Зона – Очаків (Очаково-прилиманська макрозона).
    Геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманами Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами.

    Ручний збір. Виноград піддається пресуванню, сусло після осадження піддається повільної ферментації в ємностях з нержавіючої сталі за низьких температур. 12 місяців у бочках з французького дуба.

    Яблука, цитруси, дикий мед з мигдалем, все присипане підсушеними квітами і спеціями.
    Це біле з рідкісного сорту Тіморассо, який вирощують в П’ємонті. До Причорномор’я переїхав, зберігши елегантність, інтелект і любов до морської риби на грилі.

    Читати далі
  • Вино Martulin Reserva Rossetto Flavio

    725 грн. Availability: В наявності

    Вино інтенсивного червоно-фіолетового кольору, з ароматами чорниці та ожини, має насичений і збалансований смак. Вино витримане у дубовій бочці 18 місяців.

    Гастрономія:

    Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного м’яса, дичини та зрілими сирами. Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Shabo Grand Reserve brut

    680 грн. Availability: Out of Stock

    Лімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.

    Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.

    Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.

    Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.

    Виноград збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

     

    Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.

    Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

     

    За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.

    Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

    Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.

    Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.

    Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.

     

    Аромат: тонкий, вишуканий аромат квітів, характерні мінеральні ноти, елегантні тони витримки – здоба, вершки, ваніліь, хлібна скоринка
    Смак: освіжаючий, довгий і легкий смак з яскравою мінеральністюта елегантною свіжістю
    Читати далі
Shopping cart close