Відображаються усі з 4 результатів
-
Вино Barolo D.O.C.G. Batasiolo
2135 грн. Availability: В наявностіВино Barolo D.O.C.G. Batasiolo виготовлено з винограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.
Опис:
Інтенсивного гранатово- червоного
кольору, в ароматі відчуваються сухофрукти,
квіти, солодкі спеції, смак насичений,
приємно танінний, має гарний баланс та
тривалий післясмак.Гастрономія:
Чудово поєднується зі
стравами на основі червоного м’яса, дичини,
печені та зі зрілими сирами.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C. -
-
Вино Martulin Reserva Rossetto Flavio
725 грн. Availability: В наявностіВино інтенсивного червоно-фіолетового кольору, з ароматами чорниці та ожини, має насичений і збалансований смак. Вино витримане у дубовій бочці 18 місяців.
Гастрономія:
Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного м’яса, дичини та зрілими сирами. Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.
-
Вино Shabo Grand Reserve brut
680 грн. Availability: Out of StockЛімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.
Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.
Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.
Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.
Виноград збирають вручну в ящики.
Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.
Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.
Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.
Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).
За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.
Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.
Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.
Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.
Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.
Аромат: тонкий, вишуканий аромат квітів, характерні мінеральні ноти, елегантні тони витримки – здоба, вершки, ваніліь, хлібна скоринкаСмак: освіжаючий, довгий і легкий смак з яскравою мінеральністюта елегантною свіжістю