WINECULTURE

Відображаються усі з 2 результатів

  • Вино Barolo D.O.C.G. Riserva Batasiolo

    2400 грн. Availability: В наявності

    Вино Barolo D.O.C.G. Riserva виготовлено з вінограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт. Витримується в дубових бочках не менше 18 місяців з подальшою витримкою в чанах з нержавіючої сталі.

    Опис:

    Вино інтенсивного гранатово- червоного кольору, з ароматами ванілі,
    стиглих фруктів та спецій, має насичений, збалансований смак.

    Гастрономія:

    Ідеально поєднується зі стравами на основі червоного
    м’яса, дичини, та зрілими сирами.
    Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C.

  • Вино Shabo Grand Reserve Cuvee Extra Brut

    680 грн. Availability: Out of Stock

    Лімітована колекція вишуканих витриманих натуральних ігристих вин за класичним методом шампанізації у пляшках.

    Ігристі вина SHABO Grand Reserve створені з власного винограду теруару Шабо.

    Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих мініділянках теруару.

    Заради створення продукту виняткової якості, кількість виноградних ґрон на кожній лозі скорочується до 2 кг.

    Виноград збирають вручну в ящики.

    Вже через 15 хвилин рефрижераторами доставляють на виробництво, обладнання якого одне з кращих в Європі.

    Тут виноград проходить делікатне ручне сортування у кілька етапів та переробку.

     

    Колекція SHABO Grand Reserve створена в унікальному комплексі”Будинок ігристих вин SHABO”.

    Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань).

     

    За класичною технологією ігристі вина в Шабо створюють з XIX ст. – за часів швейцарських переселенців.

    Такий спосіб шампанізації включає довгу витримку ігристого вина безпосередньо в пляшці на тонкому дріжджовому осаді не менше 9 місяців.

    Для виробництва лімітованої колекції класичних ігристих вин GRAND RESERVE SHABO відбираються тільки видатні купажі базових вин, які попередньо пройшли процес бродіння та витримки протягом 3-6 місяців у французьких дубових баріках, оснащених автоматизованою системою контролю температури.

    Відповідно до технологій, шампанізація здійснюється безпосередньо в пляшках на тонкому дріжджовому осаді з подальшою довгою витримкою – від 3-х років.

    Класична технологія шампанізації передбачає використання expedition liqueur найвищої якості в кількості, що відповідає рівню солодкості ігристого вина.

    Аромат: аромат розкривається відтінками стиглого персика, зеленого яблука і свіжих білих квітів з характерною теруарною мінеральністю. Яскраві тони витримки – ваніль, вершкове масло.
    Смак: тривалий смак наповнений квітково-фруктовими нотами з гармонійними тонами витримки
    Читати далі
Shopping cart close