WINECULTURE

Відображаються усі з 11 результатів

  • Вино Lacrau Colheita Rose

    535 грн. Availability: В наявності

    Secret Spots Wines народилася з мрії – виробляти найкраще вино, яке залишається вірним своєму витоку.
    Нехай вас не вводить в оману світло-лососевий колір. Lacrau Rosé молодий з великою інтенсивністю стиглих червоних фруктів і збалансованою кислинкою, відмінним букетом і освіжаючим закінченням. Він нескладний і легко п’ється!
    Ручний збір. Ручний підбір грон. Видалення стебла з подальшою пелікулярною мацерацією.
    Ферментація в чанах з нержавіючої сталі з контролем температури.

    Смакові нотки:
    Яскравий лососевий колір. Молодий аромат, гарної інтенсивності, що нагадує стиглі червоні фрукти. На смак це сухе, легке, збалансована кислотність і чудовий аромат у роті. Освіжаючий фініш.

    Поєднання з їжею:
    Ідеально поєднується з м’якими сирами, рибними стравами і стравами з білого м’яса.
    Рекомендовано споживати при температурі 10-12ºC.

  • Вино Lacrau Colheita Tinto

    535 грн. Availability: В наявності

    Молоде вино з інтенсивним та складним ароматом.
    Ручний підбір грона. Видалення плодів з наступним дробленням. Спільне бродіння сортів винограду в чанах з нержавіючої сталі з помірним контролем температури та ручним збиранням.

    Смакові нотки:
    Інтенсивний молодий аромат, що нагадує стиглі червоні фрукти, рубіновий колір.
    У роті виявляє збалансовану кислотність і чудовий аромат. Дуже м’які дубильні речовини, які надають шовковистість.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино буде ідеальним доповненням до м’ясних страв із сильним смаком, дичини та витриманих сирів.
    Рекомендована температура споживання: 16-18º.

  • Вино Lacrau Sauvignon Blanc

    515 грн. Availability: В наявності

    Пресування цільного винограду. Природне декантування при 10ºC.
    Ферментація при суворому контролі температури. Витримується на дрібному осаді до утворення купажу. Без фільтрації або стабілізації до розливу.

    Смакові нотки:
    Прозорий цитрусовий колір. Цитрусові та тропічні фрукти, легкі рослинні та квіткові ноти. Дуже приємна кислотність. Сухий, свіжий і живий післясмак. Добре збалансоване вино.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино буде ідеальним доповненням із закусками, сирами та десертами.
    Рекомендовано подавати при температурі 10-12ºC.

  • Вино Lacrau Superior Branco

    1470 грн. Availability: В наявності

    Ручний збір з подальшою мацерацією шкірки на м’язі протягом 8 годин.
    Ферментація при контрольованій температурі в бочках з французького дуба.

    Смакові нотки:
    Цитрусовий смак з легкими нотами соломи.
    Інтенсивний смак стиглих тропічних та білих фруктів з ніжними ванільними нотками.
    Збалансована кислотність надає вину відмінну свіжість.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з пастою і овечим сиром, креветками каррі, запеченою рибою.
    Зберігати при температурі 15 ºC, для споживання охолодити до 10 ºC.

  • Вино Quinta das Carvalhas Douro Red Blend

    465 грн. Availability: В наявності

    Quinta das Carvalhas — червоне вино, вироблене з місцевого червоного винограду з польової суміші старих лоз віком понад 100 років із регіону Дору. Після тривалої 14-денної мацерації на холоді вино ферментувалося в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі та залишалося в нових бочках з французького дуба протягом 18 місяців у контакті з дрібним осадом, перш ніж бути розлитим у пляшки.

    Смакові нотки:
    Вино має гарний рубіновий колір і аромати червоних фруктів, гармонійно поєднані з вершково-ванільними нотами, демонструючи помітну інтенсивність і складність аромату.

    Поєднання з їжею:
    Рекомендовано подавати при температурі 16°C.
    Насолоджуйтесь м’ясом, копченостями, макаронними виробами, ситними м’ясними стравами, такими як яловичина строганофф або пастуший пиріг, стравами в азіатському стилі, м’ясними нарізками та сиром.

  • Вино Quinta dos Aciprestes Douro Tinto Real Compahnia Velha

    660 грн. Availability: В наявності

    Ферментація та мацерація відбуваються в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі.
    Вино витримується у бочках з французького та американського дуба протягом 12 місяців у чудових природних умовах витримки.

    Смакові нотки:
    Чистий, глибокий і яскравий рубіновий колір.
    Ноти фіалки змішані зі сливою та ожиною в гармонії з нотами ванілі.
    Присмак стиглих фруктів. Чудова структура ідеально збалансоване вино, стійке з тривалим післясмаком.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино буде ідеальним доповненням до м’ясних страв із сильним смаком, дичини та витриманих сирів.
    Рекомендовано зберігати вино у прохолодному місці (від 16ºC до 18ºC) подалі від прямого світла. Подавати при 18ºC.

  • Вино Soalheiro Alvarihno (CLÁSSICO)

    740 грн. Availability: В наявності

    Soalheiro Alvarinho має прізвисько «Clássico», оскільки це було перше вино, вироблене родиною ще в 1982 році.
    З тих пір воно залишається нашим найбільш класичним стилем односортового Alvarinho, з ароматною свіжістю, інтенсивним смаком і незвичайна еволюція в пляшці – це вино, яке підходить до будь-якої події!
    Виноград збирають вручну. Між пресуванням і бродінням сусло освітлюється при низькій температурі. Вино бродить у нержавіючій сталі та дозріває на дрібному осаді перед розливом у пляшки.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.
    Дане вино стане чудовим аперитивом або доповнить ваші закуски.

    Смакові нотки:
    Soalheiro Alvarinho має яскравий лимонно-жовтий колір. Це вино відрізняється свіжим і елегантним ароматом, що розкриває складність аромату сорту Альваріньо. Аромат має інтенсивні тропічні та мінеральні ноти, які ідеально балансують з кислинкою та помірним вмістом алкоголю.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино стане чудовим аперитивом або доповнить ваші закуски. Воно чудово поєднується з такими продуктами, як морепродукти, риба на грилі, біле м’ясо, зрілі сири, копченості, а також страви азіатської та середземноморської кухні.

  • Вино Soalheiro Alvarihno Loureiro – Allo

    455 грн. Availability: В наявності

    Виногради Альваріньйо та Лурейро, висаджені на гранітних ґрунтах, походять із терруарів, ідеальних для їхнього вирощування.
    Виноградники Лурейро мають атлантичний вплив, де температурний діапазон відносно низький, що зберігає квітковий характер сорту.
    На відміну від цього, виноград Alvarinho походить із внутрішнього регіону, захищеного горами Монсан та Мелгасу, що призводить до домінування ароматів тропічних фруктів.
    Це вино виробляється вегетаріанським та веганським способом.

    Смакові нотки:
    Вино має жовте і сріблясто-яскраве забарвлення. У цьому купажі Альваріньо, насичений тропічними фруктами, контрастує з Лурейро, квітковим та ніжним, у результаті чого виходить живе, але елегантне біле вино. Помірно низький вміст алкоголю сприяє збалансованості вина.

    Поєднання з їжею:
    ALLO ідеально підходить як «вино на келих» або як аперитив, ідеальний для сонячного дня. Він також чудово поєднується з морепродуктами, рибою на грилі, білим м’ясом, зрілими сирами, копченостями чи стравами азійської та середземноморської кухні.

  • Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop

    2000 грн. Availability: В наявності

    Вино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.

    Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
    Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.

    Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.

  • Вино Sousa Lopes Reserva

    870 грн. Availability: В наявності

    Ручний збір врожаю в 50-літрових ящиках (приблизно 20 кг). Пресування винограду без плодоніжок, цілих ягід, природне відстоювання при 10ºC.
    Ферментація з суворим контролем температури, у бочках з французького дуба. Витримка в тих же бочках з дрібним осадом до утворення купажу. Легка фільтрація та холодна стабілізація перед розливом.

    Смакові нотки:
    Колір солом’яний та інтенсивний.
    Аромат квітки апельсина, що заграє з нотами абрикоса, імбиру та прянощів.
    Сухий смак з вершковим відтінком та ідеальний кислотний баланс є домінуючою нотою.

    Поєднання з їжею:
    Рекомендовано споживати м’яким овечим сиром, креветками каррі та запеченою рибою.
    Подавати при температурі від 12 до 14ºC.

  • Портвейн Dow’s Fine Ruby Port

    420 грн. Availability: Out of Stock

    Навіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.

    Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.

    Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.

    У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
    2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.

    Читати далі
Shopping cart close