WINECULTURE

Відображаються усі з 15 результатів

  • Вино Chardonnay Esquirots De Montrouge

    450 грн. Availability: В наявності

    Les Esquirots De Montrouge Chardonnay — біле, надзвичайно ароматне вино з Кот де Гаскон у Франції. Вино світло-золотистого кольору з насиченим ароматом. Помітні нотки білих і червоних ягід. Злегка концентрований смак, фруктовий з довгим післясмаком.

    Поєднання з їжею:
    Чудово підходить для всіх грибів, легких десертів, твердих сирів або для самостійного споживання.
    Рекомендовано споживати охолодженим до 10°C.

  • Вино Chat du Pape Rouge Cuvee du lion

    2400 грн. Availability: В наявності

    Рідко коли червоні вина Шатонеф-дю-Пап виявляли себе настільки спокусливими та доступними на такій ранній стадії, навіть незважаючи на те, що вони також мають статус для тривалої витримки в пляшках.

    Чималу роль зіграла погода: кліматичні умови заклали основу для широкого асортименту дуже привабливих вин урожаю 2020 року. Рясна зима з опадами забезпечувала ґрунти необхідною вологою. Весна була м’якою, сухою та сонячною.

    Фруктовий компонент більше характеризує червоні ягоди, ніж темні ягоди, і завдяки їхній гармонії ними можна насолоджуватися з відкриття.
    Рівень алкоголю коливається від 14,5 до 15,5%, але завдяки хорошому балансу вина сприймаються не як важкі, а як насичені.

    Інтенсивний гранатовий колір, смак гармонійний, збалансований і оксамитовий.
    Характерний аромат червоних фруктів та солодких спецій з кавовим відтінком.
    Дане вино чудово поєднується з сиром брі, дичиною, та грибами.

    Рекомендовано зберігати при температурі 16°C, споживати при температурі 18°C.

  • Вино Chateau Clos Seric

    495 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром. Це купаж типових сортів Мерло (75%) та Каберне Фран (25%).
    Темно-фіолетовий червоний колір, аромат стиглих червоних фруктів, післясмак стійкий.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’яса на грилі та витриманими сирами.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C.

  • Вино Chateau Clos Seric

    495 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром. Це купаж типових сортів Мерло (75%) та Каберне Фран (25%).
    Темно-фіолетовий червоний колір, аромат стиглих червоних фруктів, післясмак стійкий.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’яса на грилі та витриманими сирами.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C.

  • Вино Chateau Haut Riot Rouge

    435 грн. Availability: В наявності

    Якісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром, це вино є класичним прикладом типового червоного бордо за відмінною ціною. Це купаж типових сортів Мерло (55%), Каберне Фран (20%) і Каберне Совіньон (25%).
    М’яке, елегантне вино. Червоні ягоди за ароматом і смаком. М’який танін і тривалий післясмак.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з дичиною, сирами, білим та червоним м’ясом.
    Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C

  • Вино Chatelain Desjacques Rose d’Anjou

    385 грн. Availability: Out of Stock

    Chatelain Desjacques, Rose d’Anjou — легке напівсолодке вино зі знаменитого виноробного регіону Франції — Долини Луари. Це ніжне, жіночне, шовковисте вино зачаровує тонким фруктовим ароматом, а його округлий смак спокушає делікатними солодкуватими нотками червоних ягід. Охолоджене до 8-10 °C, вино стане чудовим аперитивом, а також добре підкреслить смак холодних закусок, страв із м’яса та риби, приготованих на грилі. Чудову пару вину складуть ніжні десерти.

    Виноград сорту Гроло широко використовується виноробами Долини Луари для виробництва рожевих вин. Для створення червоних вин цьому сорту бракує пігментації, концентрації й танінів, а ось для легких рожевих вин він підходить якнайкраще. Цей виноград відомий своєю гарною врожайністю і стійкістю до мінливих погодних умов. У перекладі з французької слово “Grolleau” позначає “Ворона”, цією назвою виноград зобов’язаний своєму темному, майже чорному кольору. Попри те, що ягоди мають тонку шкірку та недолік дубильних речовин, вина з нього мають приємний смак із трав’яними та вишневими нотками. Шатлен Дежак — виноробна компанія, заснована в 1951 році в Долині Луари. Компанія створює широкий спектр сучасних вин через поєднання традицій і технологій. В асортименті компанії Шатлен Дежак є абсолютно всі стилі вин: є мінеральні сухі білі вина, випускаються також напівсолодкі й обволікальні солодкі білі вина. Серед червоних вин популярністю користуються як легкі фруктові напої, так і потужніші та насиченіші зразки. Рожеві вина вирізняються легкістю і свіжістю, вони м’які та ненав’язливі. Також компанія випускає ігристі вина, які знайшли своїх шанувальників серед великої аудиторії.

    Приємне, свіже рожеве вино з легким фруктовим ароматом, солодкуватим, свіжим смаком. М`який, свіжий смак робить його відмінним акомпанементом до м`яса птиці, бутербродів з білим м`ясом, легкими закусками та салатами, рибою.
    Читати далі
  • Вино Coteaux du Pont du Gard Baroques Rouge

    595 грн. Availability: В наявності

    Фруктове червоне вино від Maby ідеально підходить для легких страв.
    Походить з району Тавель і виготовляється з Сіра та Сенсо.
    Для любителів легкого, м’якого червоного вина з багатим смаком.

    Смакові нотки:
    Світло-червоний колір і тривалий післясмак з великою кількістю вишні та ягід.
    Рубіново-червоний з фіолетовим відблиском.
    Вишня гармонує з чорною смородиною, лакрицею та нотами перцю.

    Поєднання з їжею:
    Рекомендовано подавати при температурі 16°C, перед цим потребує декантації протягом 30 хвилин.
    Смакує як окремий аперитив так і супровід до м’яса на грилі, м’ясних виробів та сирних тарілок.

  • Вино Cotes du Rhone Blanc Camso

    740 грн. Availability: В наявності

    Унікальна виноробня, якою повністю керує жінка, що відображається у винах. Фірмовий ронський характер вина відчувається, але з набагато м’якшим підходом і більшою стриманістю. Садиба постійно отримує 90+ балів від захисників вина.

    Смакові нотки:
    Аромат злегка квітковий з відтінком цитрусових, яблука та персика.
    Жовтий колір із золотистими відблисками.
    Смачний на смак, легко п’ється.
    Чудово смакує помірно охолодженим.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино стане як чудовим самостійним аперитивом так і доповненням до трапези.
    Чудово поєднується з рибою, сиром та білим м’ясом.
    Рекомендовано зберігати при температурі 10°C, споживати при температурі 12°C

  • Вино Cotes du Rhone Variations Rouge

    670 грн. Availability: В наявності

    Після Другої світової війни Domaine Maby офіційно відкрив Арманд Мабі, який створив сучасну, функціональну виноробню та придбав нові ділянки виноградників.
    У 1946 році були виготовлені перші пляшки з етикеткою «Domaine Maby».
    Купаж Гренаша, Сіри, Мурведра та Каріньяна, з 50-річних виноградних лоз, витриманих у чанах, вино м’яке та освіжаюче.

    Смакові нотки:
    Витриманий, рубіновий і фіолетовий колір.
    Аромат стиглих червоних фруктів з перцевими і пряними нотами. Вишуканий смак із чудовою свіжістю. Ароматна фруктовість і збалансована текстура додають ще більше витонченості.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з білим та червоним м’ясом, горіховими твердими сирами, грибами та спеціями для випічки.

  • Вино Famille Bouey Historique

    690 грн. Availability: В наявності

    У Бордо вино — це більше, ніж традиція, це уявлення про те, що таке мистецтво життя на південному заході Франції.
    Стефан Деренонкур багато років був консультантом компанії Bouey Family Estates з виноградарства та виноробства. Рік за роком ці стосунки переросли у справжню дружбу, засновану на спільних цінностях і поглядах. Це дало початок великим проектам, таким як концепція «Les Parcelles», створена та запущена Maison Bouey у 2011 році.
    Вино має глибокий, темно-червоний колір, насичений червоними нотками граната.
    В ароматі червоні фрукти та спеції, фруктові ноти, як-от ожини та вишні.
    На смак збалансоване, з приємними м’якими танінами.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з м’ясом на грилі та витриманими горіховими сирами.
    Рекомендовано споживати при температурі 16-18°C

  • Вино Limoux Chardonnay Autan

    820 грн. Availability: В наявності

    Лінійка Toques et Clochers була створена Sieur d’Arques, щоб поєднати місцеву спадщину з гастрономічним багатством регіону Ліму.
    Він пропонує чотири вина одного сорту винограду, виробленого однаковим способом, щоб ви могли зрозуміти суть кожного терруару.
    Toques et Clochers, “Autan” престижне Шардоне, що об’єднує багатство, красу і свіжість, вино для самих проникливих цінителів і для самих вишуканих страв.
    Вініфікація та витримка відбувається в дубових бочках протягом 10 місяців.
    Прекрасне якість вина “Autan” було відзначено золотими медалями на “Concours Général Agricole, 2017” і “Bettane et Desseauve, 2017”, а також срібною медаллю на “Chardonnay du monde, 2017”.

    Смакові нотки:
    Колір вина Autan жовтий із золотистими відблисками. Свіжі та м’які ноти білих м’ясистих фруктів змішуються з квітковими нотами.
    Аромат вина елегантний і складний, демонструє спілі цитрусових фруктів в обрамленні квіткових акцентів, ментолових і ванільних нюансів.
    Смак вина вишуканий, свіжий, має вершкову текстуру і яскраву кислотність, демонструє ноти спілих фруктів, нюанси мінералів і деревини. Післясмак тривалий та стійкий.

    Поєднання з їжею:
    Подається при температурі 13-14°C, його можна вживати як аперитив або під час їжі.
    Поєднуйте його з фуа-гра, рибою під голландський соус, морепродуктами, а також білим м’ясом. Чудово поєднується з витриманим сиром.

  • Вино Limoux Occursus

    820 грн. Availability: В наявності

    Сухе червоне вино Toques et Clochers Occurcus Limoux з регіону Ліму стане чудовим доповненням до вашого столу.
    Напій виготовлений з винограду Мерло, Каберне Совіньон, Сіра, Гренаш, Мальбек, Каберне Фран, що робить його смак яскравим і незабутнім.
    Toques et Clochers Occurcus Limoux чудово поєднується зі стравами різних кухонь світу та подарує вам незабутні враження під час дегустації.

    Смакові нотки:
    Вино має темно-рубіновий колір.
    Аромати чорних фруктів, лакриці та какао, легкий відтінок вишні.
    Дане вино призначене для любителів експресивних та яскравих вин.

    Поєднання з їжею:
    Вино яким можна насолоджуватись з червоним м’ясом, смаженим на грилі або в соусі, дичиною та сирами з витримкою.
    Рекомендовано подавати при температурі 16°C.

  • Вино Lucien Albrecht Gewurztraminer Reserve

    860 грн. Availability: В наявності

    Вино Lucien Albrecht Gewurztraminer Reserve солом’яно-золотистого кольору. В ароматі присутні ноти солодких спецій  і екзотичних фруктів – манго, папая і гуава. Смак соковитий, елегантний, з відтінками білих та цитрусових фруктів, витонченою мінеральністю

    Винний будинок Lucien Albrecht, розташований в Ельзасі, вважається першовідкривачем виноробства. Згідно з літописами, Роман Альбрехт у 1425 році став власником виноградника поблизу міста Тан. Протягом XX століття господарство розширювало свої володіння, набуваючи нових виноградників. Великий стрибок, пов’язаний зі стрімким розвитком винного будинку, пов’язаний з ім’ям Lucien Albrecht. Саме Люсьєн розширив винзавод, прищепив більшу частину виноградників, побудував нові льохи для витримки вина і першим в окрузі почав випускати ігристі вина Cremant d’Alsace.

    Сьогодні компанією керує Жан Альбрехт, представник дев’ятого покоління сім’ї, який здобув виноробну освіту в Боннському Університеті. Жан ввів ручний збір урожаю, знизив урожайність і ввів виробництво власних кюве. З 2004 року для збереження верхнього шару ґрунту на виноградниках під час оранки замість трактора застосовується кінь.

    Гастрономічні поєднання: відмінно гармонує з морепродуктами, червоною рибою, птицею, телятиною, свининою, качкою, вершковим сиром та фруктовими десертами

    Температура подачі: 8-10 °C

    Сорт винограду: Гевюрцтрамінер

    Регіон: Ельзас

  • Вино Sauvignon Esquirots De Montrouge

    450 грн. Availability: В наявності

    Les Esquirots De Montrouge Sauvignon— біле, надзвичайно ароматне вино з Кот де Гаскон у Франції. Має світло-жовтий колір із зеленими відблисками.
    Інтенсивний аромат цитрусових, свіжоскошеної трави, груші, ананаса, грейпфрута та манго. Легка структура та освіжаюча кислинка, приємний післясмак.

    Поєднання з їжею:
    Чудово підходить для всіх салатів, смаженого білого м’яса, твердих сирів або для самостійного споживання.
    Рекомендовано споживати охолодженим до 8°C

  • Вино Ventoux Rouge

    725 грн. Availability: В наявності

    La Petite tour є торговою частиною Domaine Tour Saint-Michel у Шатонеф-дю-Пап. Під цією назвою сім’я Fabre пропонує нам Cairanne і цей Ventoux, який ми, у свою чергу, пропонуємо вам.
    Кюве, зосереджене перш за все на фруктах, але також із характером завдяки Каріньяну, який пробуджує щедрість домінуючого Гренашу.
    Вино рубінового кольору, з фіолетово-ліловими відтінками, виглядає насиченим у склі.
    Вино представляє в ароматі ноти дуже стиглих фруктів, малини, вишні, а також ноти спецій, шкіри, завдяки Каріньяну.
    Смак м’який та фруктовий, в післясмаці відчувається свіжість та нотки перцю.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’ясо на грилі, м’якими сирами та нарізками.
    Рекомендовано споживати при температурі 16°C.

Shopping cart close