WINECULTURE

Відображаються усі з 4 результатів

  • Вино Amalinda “Sauvignon Blanc”

    300 грн. Availability: В наявності

    “Amalinda” Sauvignon Blanc — молоде біле сухе вино від провідного іспанського виробника з багатим досвідом. Виготовлене найкращими виноробами бренду з соковитих ягід Совіньйон Блан, які ростуть на кам’янистих і вапнякових грунтах.

    Виноробня знаходиться у муніципалітеті Хумілья, що на південному сході Піренейського півострова. Плоди збирають після досягнення стиглості та очищують. Вініфікація проходить традиційним способом для білих іспанських вин. Смако-ароматика тішить аутентичним південним характером та легкістю з нотами квітів, свіжої трави й кісточкових фруктів. “Amalinda” Sauvignon Blanc бездоганно смакує в спекотний день до трапези на природі.

    Смак:
    Добре збалансований, фруктовий смак з багатими відтінками тропічних фруктів та чудовою гармонійною кислотністю

    Аромат:
    Бездоганна симфонія ноток свіжої трави, літніх квітів та кісточкових фруктів

    Колір:
    Світло-золотистий

    Гастрономічне поєднання:
    Найкраще смакує до страв з білого м’яса, запеченої риби та делікатесів з морепродуктів

    Температура подачі:
    8-10 °С

  • Вино De Haan Altes EL Convertido Sauvignon Blanc

    250 грн. Availability: Out of Stock

    De Haan Altes – компанія, яка об’єднує декілька іспанських брендів. Їх вина втілюють кращі виноробні традиції та сучасні інноваційні технології. У власності компанії перебуває 75 га виноградників, а з 2018 року уся продукція офіційно сертифікована як «органік». Це елегантність та витонченість смаку у кожній пляшці. De Haan Altés EL Convertido Sauvignon Blanc – вишукане біле сухе вино, виготовлене з винограду сорту Совіньйон Блан та відоме своїм приємним освіжаючим смаком.

    Читати далі
  • Вино Freegold

    310 грн. Availability: В наявності

    Вино Anecoop (Анекоп) Freegold White виготовлене на органічному сільському господарстві, яке поєднує в собі природоохоронні практики, високий рівень біорізноманіття та збереження природних ресурсів. Цей бренд отримує безліч нагород та високі оцінки критиків завдяки спільній роботі фахівців різних напрямків та постійному вдосконаленню продукту. У 2020 році компанія отримала найвищу нагороду Champions Wine і названа найкращою виноробнею Іспанії.

    Смак: насичений, з фруктовими та квітковими нотами з гармонійним післясмаком

    Аромат: багатий інтенсивний букет з відтінками стиглих фруктів та квітів, нотами персиків, лайма та жасмину

    Гастрономічні поєднання: з м’якими сирами, десертами, горіхами та фруктами

    Температура подачі: 8-10 °C

  • Вино Sol de Mediterraneo

    280 грн. Availability: Out of Stock

    Вино Anecoop Sol de Mediterraneo має приємний, фруктовий, свіжий та збалансовано солодкий смак, з нотками білих квітів та меду у присмаку. Аромат вина ніжний та яскравий, з тонами літніх квітів, цедри апельсина, стиглих абрикосів та липового кольору. Вино має солом’яно-золотистий колір.

    Виготовлено у Валенсії – це провінція, розташована в центрі сонячного східного узбережжя Іспанії, можливо, більш відома апельсинами та паельєю, ніж вином. Адміністративний центр Валенсії – однойменне місто, третій за величиною порт Іспанії та найбільший порт Середземномор’я. Закони DO Valencia контролюються місцевим Consejo Regulador (виноробним органом), заснованим у 1957 році.

    Виноробня: Anecoop S. Coop – великий кооператив, що поєднує 120 фермерських господарств. До складу цього сільськогосподарського холдингу входять переважно виробники фруктів (у більшості цитрусових) та овочів. Однак у кооперативі є й господарства, які займаються виробництвом та продажем вина. І хоча їх на частку припадає лише невелика частина загального обороту компанії, виноробство є найперспективнішим напрямом діяльності кооперативу. Компанія була утворена у 1975 році, а виробники вина почали приєднуватись у 1986 році. Сьогодні асортимент кооперативу представлений широкою лінійкою напоїв та вин як тихих, так і ігристих. Продукція Anecoop експортується до більш ніж 30 країн світу. Найбільші постачання вина припадають на Європу та США

    Вініфікація: ферментація сусла відбувається у сталевих резервуарах із суворим температурним контролем

    Температура подачі: 12-14 °С

    Читати далі
Shopping cart close