Показано 1–15 із 16
-
Berton Vineyard Winemakers Reserve The Black Shiraz
675 грн. Availability: В наявностіВино Berton Vineyard (Бертон Віньярд) Winemakers Reserve The Black Shiraz із добірного винограду, сорту Шираз вирощеного в Долині Іден, на Півдні Австралії.
Колір: червоний.
Смак: інтенсивний, багатий, з шовковистою текстурою, відтінками темних ягід та деревно-пряними акцентами у тривалому післясмаку.
Аромат: виразний, розкривається нотами стиглої сливи, ожини, чорниці, ванілі, деревини та кави мокко.
Гастрономічні поєднання: з бараниною, оливками та тушкованою квасолею.
Температура подачі: 14-16 °С.
-
Western Cellars Red Zinfandel
450 грн. Availability: В наявностіВино Western Cellars Zinfandel – червоне сухе вино з винограду сорту Зінфандель – типового каліфорнійського сорту, який, як вважають, виник у Південній Італії та був завезений до Каліфорнії вихідцями з Італії. Вино із Зінфандель, завдяки пекучому каліфорнійському сонцю, виходить сильним і соковитим, схожим на фруктовий десерт. Вино має яскравий смак зі зрілими танінами та нотами сливи, а у фруктово-пряному післясмаку домінують легкі дубові відтінки з дотиком шоколаду. Аромат вина пряно-ягідний з легким відтінком деревини, тютюну та нюансами ожини, малини та чорного перцю. Вино має інтенсивний рубіновий колір.
Витримка: Нетривалий час у сталевих ємностях.
Гастрономічне поєднання: зі стейками, бургерами, тушкованим м’ясом, реберцями барбекю та пряними м’ясними стравами.
Температура подачі: 14-16 °C.
Виробник: Les Grands Chais de France.
-
Вино Aroma winery Aglianico I.G.P.
725 грн. Availability: В наявностіВино Aroma winery Aglianico з винограду Альяніко, родом з Кампанії, що розташована на півдні Італії, на узбережжі Тирренського моря.
Опис:
Вино інтенсивного гранатово- червоного
кольору з ароматами вишні, сливи та пряних
спецій, в смаку має приємну танінність.Гастрономія:
Гарно поєднюється зі стравами з червого
м’яса, качки, салатами з запечених овочів та
витриманими сирами.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C. -
Вино Barbera D’ASTI D.O.C.G. Batasiolo
620 грн. Availability: В наявностіВино Barbera D’ASTI виготовлено з винограду Барбера та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.
Опис:
Червоно- гранатового кольору, має приємні аромати червоних ягід. В смаку відчуваються фруктові ноти, вишня, солодкі спеції, в післясмаку є приємна кислотність.
Гастрономія:
Прекрасно супроводжує легкі м’ясні закуски, пасту та
різотто, страви з білого м’яса та зрілі сири.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C. -
Вино Chateau Haut Riot Rouge
435 грн. Availability: В наявностіЯкісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Boue виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на важливому паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром, це вино є класичним прикладом типового червоного бордо за відмінною ціною. Це купаж типових сортів Мерло (55%), Каберне Фран (20%) і Каберне Совіньон (25%).
М’яке, елегантне вино. Червоні ягоди за ароматом і смаком. М’який танін і тривалий післясмак.Поєднання з їжею:
Чудово смакує з дичиною, сирами, білим та червоним м’ясом.
Рекомендовано споживати при температурі 15-16°C -
Вино Chateau Passe Craby
460 грн. Availability: В наявностіЯкісне червоне вино з портфоліо відомого винного дому Maison Bouey виробляється з виноградників, розташованих неподалік від колишнього абатства, побудованого на паломницькому шляху до Сантьяго-де-Компостелла. Створене у співпраці з талановитим Стефаном Деренонкуром, це вино є класичним прикладом типового червоного бордо за відмінною ціною. Це купаж типових сортів 90% Мерло, 5% Каберне Совіньон, 5% Каберне Фран.
Зберігати в затемнених приміщеннях за температури +5°C до +20°C. -
Вино Coteaux du Pont du Gard Baroques Rouge
595 грн. Availability: В наявностіФруктове червоне вино від Maby ідеально підходить для легких страв.
Походить з району Тавель і виготовляється з Сіра та Сенсо.
Для любителів легкого, м’якого червоного вина з багатим смаком.Смакові нотки:
Світло-червоний колір і тривалий післясмак з великою кількістю вишні та ягід.
Рубіново-червоний з фіолетовим відблиском.
Вишня гармонує з чорною смородиною, лакрицею та нотами перцю.Поєднання з їжею:
Рекомендовано подавати при температурі 16°C, перед цим потребує декантації протягом 30 хвилин.
Смакує як окремий аперитив так і супровід до м’яса на грилі, м’ясних виробів та сирних тарілок. -
Вино Cotes du Rhone Variations Rouge
670 грн. Availability: В наявностіПісля Другої світової війни Domaine Maby офіційно відкрив Арманд Мабі, який створив сучасну, функціональну виноробню та придбав нові ділянки виноградників.
У 1946 році були виготовлені перші пляшки з етикеткою «Domaine Maby».
Купаж Гренаша, Сіри, Мурведра та Каріньяна, з 50-річних виноградних лоз, витриманих у чанах, вино м’яке та освіжаюче.Смакові нотки:
Витриманий, рубіновий і фіолетовий колір.
Аромат стиглих червоних фруктів з перцевими і пряними нотами. Вишуканий смак із чудовою свіжістю. Ароматна фруктовість і збалансована текстура додають ще більше витонченості.Поєднання з їжею:
Чудово смакує з білим та червоним м’ясом, горіховими твердими сирами, грибами та спеціями для випічки. -
Вино Langhe D.O.C. Nebbiolo Batasiolo
835 грн. Availability: В наявностіВино Langhe D.O.C. Nebbiolo виготовлено з вінограду Неббіоло та походить з півночі Італії, регіону П’ємонт.
Опис:
Насиченого рубіново- червоного кольору, в ароматі відчуваються
відтінки стиглих фруктів, які розвиваються в пряних нотах. Смак збалансований, інтенсивний та приємний, тривалий післясмак.Гастрономія:
Прекрасно поєднується з пастою, різотто, білим і червоним м’ясом,
сирами.
Зберігати в затемнених приміщеннях при температурі: 12-18 °C. -
Вино Leleka Wines Merlot
265 грн. Availability: Out of StockWine Discovery Selection створили бренд Leleka Wines – “вино крилатих історій”, прагнучи поєднати високі міжнародні стандарти та українську душу. Лінійку вин назвали на честь особливого для України птаха-символа. Висока якість вин забезпечується завдяки ручному збору винограду, сучасному обладнанню виноробні, яка знаходиться поблизу виноградників, та досвідченим експертам-виноробам. Насичене та елегантне вино Leleka Wines Merlot отримало оцінку 87 балів на міжнародному винному конкурсі AWC Vienna.
Смак: об’ємний, багатогранний, витончений, із делікатною сливовою солодкістю та лагідними танінами. Посмак теплий і тривалий.
Колір: глибокий рубіновий.
Аромат: розкривається відтінками стиглої вишні, сливи й ожини, теплими джемовими тонами з нюансами духмяних спецій.
Гастрономія: гарно поєднується зі стравами з м’яса, птиці, овочами на грилі, а також витриманими сирами.
-
Вино Les Parcelles №7
570 грн. Availability: В наявностіДля любителів прибережного вина, щедрого та енергійного, з прекрасною кислинкою та твердими танінами.
Початкове бродіння відбувається в бетонних чанах при 30°C, після чого йде 25-денна мацерація. Сусло перекачують, потім перемішують і повертають для виділення кольору та таніну.Смакові нотки:
Це вино має аромат стиглих фруктів зі спеціями, підкреслений деякими квітковими нотами, які надають йому певної складності.
Аромат землистий з червоними фруктами та відтінком ванілі.
Колір інтенсивний фіолетово-червоний.
Вино з кислинкою та витонченими танінами.Поєднання з їжею:
Рекомендовано подавати при температурі 16°C, перед цим потребує декантації протягом 30 хвилин.
Ідеально підходить до червоного м’яса, баранини, дичини та іберійської кухні. -
Вино Lestruelle
910 грн. Availability: В наявностіLestruelle, що не містить сульфітів, має той самий родовід, що й його старший брат. Сім’я Bouey працює над тим, щоб отримати саму суть Шато, застосовуючи точні технології виноробства та захищаючи його від будь-якого надходження кисню.
Плодом цих праць стає розкішне гранатове, майже фіолетове, вино з щедрим, але ніжним ароматом червоних ягід, нотками ожини та смородини і карамелі.
На смак дрібнозернисті таніни залишаються свіжими, створюючи гладку текстуру, поєднуючись з легкою фруктовістю.
Він завершується інтенсивними нотами червоних ягід, залишаючись насиченим і шовковистим до кінця.Поєднання з їжею:
Чудово смакує з червоним м’ясо на грилі, паштетами та шоколадними десертами.
Рекомендовано споживати при температурі 14-16°C -
Вино Limoux Occursus
820 грн. Availability: В наявностіСухе червоне вино Toques et Clochers Occurcus Limoux з регіону Ліму стане чудовим доповненням до вашого столу.
Напій виготовлений з винограду Мерло, Каберне Совіньон, Сіра, Гренаш, Мальбек, Каберне Фран, що робить його смак яскравим і незабутнім.
Toques et Clochers Occurcus Limoux чудово поєднується зі стравами різних кухонь світу та подарує вам незабутні враження під час дегустації.Смакові нотки:
Вино має темно-рубіновий колір.
Аромати чорних фруктів, лакриці та какао, легкий відтінок вишні.
Дане вино призначене для любителів експресивних та яскравих вин.Поєднання з їжею:
Вино яким можна насолоджуватись з червоним м’ясом, смаженим на грилі або в соусі, дичиною та сирами з витримкою.
Рекомендовано подавати при температурі 16°C. -
Вино Tresor de Famille Bouey
820 грн. Availability: В наявностіВідчуйте Францію на кінчику язика зі смаком Мерло, Каберне Совіньон та Пті Вердо . Зі смачного пухкого винограду виробник Maison Bouey привіз його до виноробного регіону Бордо, щоб зробити смачні пляшки вина.
Насолоджуючись цим вином, ви відчуваєте, що їдете через Францію – батьківщину найчудовіших винних підвалів у світі.Смакові нотки:
Trésor de Famille Bouey має насичений рубіновий колір.
Аромат складний і містить нотки стиглих червоних дрібних фруктів (вишня, ожина) з легкою пряністю.
Смак шовковистий з тонкими танінами. Він закінчується приємним і довгим післясмаком фруктів і солодки.Поєднання з їжею:
Чудово смакує з тушкованим м’ясом або смачними м’ясними стравами на грилі.
Рекомендовано споживати при температурі 16-18°C. -
Вино V by Secret Spot Valpacos
535 грн. Availability: В наявностіV by Secret Spot Valpacos виготовлено з сортів винограду Тінта Амарела та Туріга Насіональ, з регіону Дору.
Ручний збір, ферментація з суворим контролем температури, вино витримане в залізних чанах.Опис:
Насичений рубіновий колір, вино має інтенсивний аромат стиглих червоних фруктів, підв’яленої вишні, в смаку приємна танінність та збалансовану кислотність.Поєднання з їжею:
Ідеально поєднується з червоним м’ясом, ростбіфом, стейками, витриманими сирами.
Рекомендовано вживати при температурі 14-16°C.
- 1
- 2