WINECULTURE

Відображаються усі з 3 результатів

  • Вино Lacrau Sauvignon Blanc

    515 грн. Availability: В наявності

    Пресування цільного винограду. Природне декантування при 10ºC.
    Ферментація при суворому контролі температури. Витримується на дрібному осаді до утворення купажу. Без фільтрації або стабілізації до розливу.

    Смакові нотки:
    Прозорий цитрусовий колір. Цитрусові та тропічні фрукти, легкі рослинні та квіткові ноти. Дуже приємна кислотність. Сухий, свіжий і живий післясмак. Добре збалансоване вино.

    Поєднання з їжею:
    Дане вино буде ідеальним доповненням із закусками, сирами та десертами.
    Рекомендовано подавати при температурі 10-12ºC.

  • Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop

    2000 грн. Availability: В наявності

    Вино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.

    Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
    Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.

    Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.

  • Портвейн Dow’s Fine Ruby Port

    420 грн. Availability: Out of Stock

    Навіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.

    Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.

    Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.

    У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
    2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.

    Читати далі
Shopping cart close