Відображаються усі з 3 результатів
-
Вино Lacrau Sauvignon Blanc
515 грн. Availability: В наявностіПресування цільного винограду. Природне декантування при 10ºC.
Ферментація при суворому контролі температури. Витримується на дрібному осаді до утворення купажу. Без фільтрації або стабілізації до розливу.Смакові нотки:
Прозорий цитрусовий колір. Цитрусові та тропічні фрукти, легкі рослинні та квіткові ноти. Дуже приємна кислотність. Сухий, свіжий і живий післясмак. Добре збалансоване вино.Поєднання з їжею:
Дане вино буде ідеальним доповненням із закусками, сирами та десертами.
Рекомендовано подавати при температурі 10-12ºC. -
Вино Sousa Lopes Petit Manseng Baslop
2000 грн. Availability: В наявностіВино Sousa Lopes Petit Manseng виготовлене шляхом пізнього збору винограду, тобто виготовлене з винограду, залишеного на лозі довше, ніж зазвичай. Виноград пізнього збору часто зовні нагадує родзинки, але на лозі він зневоднюється природним чином.
Вино янтарного кольору, має свіжий і ніжний аромат з нотами меду, персика, білих квітів і конфітюру.
Смак солодкий, присутня овсіжаюча кислинка, абрикосові цукати, білі трюфелі. Складний і гармонійний аромат.Вино буде ідеальним доповненням до фуа-гра або будь-якої кисло-солодкої закуски. Також ідеально підходить до солодких десертів.
-
Портвейн Dow’s Fine Ruby Port
420 грн. Availability: Out of StockНавіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.
Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.
Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.
У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.