WINECULTURE

Відображаються усі з 3 результатів

  • Вино Chizay Pinot Noir

    270 грн. Availability: Out of Stock

    Смак: гармонійний, трохи терпкий, але приємний, ягідний, добре відчуваються ноти малини та вишні. Післясмак тривалий.
    Червоне напівсолодке вино зі знаменитого винограду Піно Нуар. Це класичний сорт родом з Бургундії в нашій інтерпретації, з ягід, які подарував виноградник Мала Гора. Закарпаття завдяки все більш теплому клімату народжує чудові червоні, у тому числі класичні європейські сорти винограду.

    Колір: гранатовий, з гарними переливами.

    Аромат: яскравий, розкішний, розкривається нюансами чорних ягід смородини, вишні, ожини, малини і порічки, відчутні відтінки східних прянощів.

    Гастрономія: чудово смакує зі стравами з червоного м’яса, із запеченою качкою, м’ясною пастою та зрілими сирами.

    Читати далі
  • Вино Lestruelle

    910 грн. Availability: В наявності

    Lestruelle, що не містить сульфітів, має той самий родовід, що й його старший брат. Сім’я Bouey працює над тим, щоб отримати саму суть Шато, застосовуючи точні технології виноробства та захищаючи його від будь-якого надходження кисню.
    Плодом цих праць стає розкішне гранатове, майже фіолетове, вино з щедрим, але ніжним ароматом червоних ягід, нотками ожини та смородини і карамелі.
    На смак дрібнозернисті таніни залишаються свіжими, створюючи гладку текстуру, поєднуючись з легкою фруктовістю.
    Він завершується інтенсивними нотами червоних ягід, залишаючись насиченим і шовковистим до кінця.

    Поєднання з їжею:
    Чудово смакує з червоним м’ясо на грилі, паштетами та шоколадними десертами.
    Рекомендовано споживати при температурі 14-16°C

  • Портвейн Dow’s Fine Ruby Port

    420 грн. Availability: Out of Stock

    Навіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.

    Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.

    Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.

    У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
    2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.

    Читати далі
Shopping cart close