Відображаються усі з 3 результатів
-
Вино Chizay Pinot Noir
270 грн. Availability: Out of StockСмак: гармонійний, трохи терпкий, але приємний, ягідний, добре відчуваються ноти малини та вишні. Післясмак тривалий.
Червоне напівсолодке вино зі знаменитого винограду Піно Нуар. Це класичний сорт родом з Бургундії в нашій інтерпретації, з ягід, які подарував виноградник Мала Гора. Закарпаття завдяки все більш теплому клімату народжує чудові червоні, у тому числі класичні європейські сорти винограду.Колір: гранатовий, з гарними переливами.
Аромат: яскравий, розкішний, розкривається нюансами чорних ягід смородини, вишні, ожини, малини і порічки, відчутні відтінки східних прянощів.
Гастрономія: чудово смакує зі стравами з червоного м’яса, із запеченою качкою, м’ясною пастою та зрілими сирами.
-
Вино Lestruelle
910 грн. Availability: В наявностіLestruelle, що не містить сульфітів, має той самий родовід, що й його старший брат. Сім’я Bouey працює над тим, щоб отримати саму суть Шато, застосовуючи точні технології виноробства та захищаючи його від будь-якого надходження кисню.
Плодом цих праць стає розкішне гранатове, майже фіолетове, вино з щедрим, але ніжним ароматом червоних ягід, нотками ожини та смородини і карамелі.
На смак дрібнозернисті таніни залишаються свіжими, створюючи гладку текстуру, поєднуючись з легкою фруктовістю.
Він завершується інтенсивними нотами червоних ягід, залишаючись насиченим і шовковистим до кінця.Поєднання з їжею:
Чудово смакує з червоним м’ясо на грилі, паштетами та шоколадними десертами.
Рекомендовано споживати при температурі 14-16°C -
Портвейн Dow’s Fine Ruby Port
420 грн. Availability: Out of StockНавіть якщо рід Симінтонів не найдавніший у виноробстві Порто, то точно найбільший. Symington Family Estates робить більш ніж третину світових продажів портвейну.
Історія найпотужнішої виноробної компанії в Порту почалася 1891 року, коли шотландець Ендрю Джеймс Симінтон (Andrew James Symington) одружився з Беатріче Аткінсон (Beatrice Atkinson). Предки за її лінією з 17 століття вели торгівлю і виноробство, були впливовими людьми та відігравали важливу роль у торгівлі й економіці Порто. Ще до одруження Симінтон працював у їхній сімейній компанії Graham’s, але незабаром заснував свою. На початку 20 століття він став партнером у Dow’s Port.
Симінтон разом із синами піднімав виноробство Порто після Першої світової війни. Спочатку пересаджені виноградники в Алту-Дору, а потім і сучасне обладнання й технології виробництва вина стали прикладом для всього регіону. Їм належить технологія роботизованого чавлення винограду, що імітує людські рухи ногами. Наступні покоління працювали над розвитком виробництва вантажних портвейнів і їхнім просуванням на світовому ринку.
У другій половині 19 століття Симінтони викупили виноторгову компанію Graham’s, потім — невеликого виробника Smith Woodhouse. Сьогодні компанія адміністративно ділиться на 7 частин, якими керують члени сім’ї. Їм належать 23 виноградники, 2 великі виноробні в Дуеро (Bomfim і Sol) і 5 маленьких винарень (Vesuvio, Roriz, Graham’s Malvedos, Dow’s Senhora de Ribeira, Warre’s Cavadinha).
2014 року портвейн Dow’s Vintage 2011 був визнаний найкращим вином світу за версією Wine Spectator.